i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Здравейте фенове,
ето ви един сайт за ваште телефончета http://***/ . Надявам се да ви хареса.;)
mod edit: Посочи една причина, защо трябва да се поства този сайт?
ето ви един сайт за ваште телефончета http://***/ . Надявам се да ви хареса.;)
mod edit: Посочи една причина, защо трябва да се поства този сайт?
-
защото има много неща за i8910
здравей инсталирах си новият firm на hyper обаче като гледам клипчето в сайта човека там влиза в Е и там в goodies папка а пък аз нямам такава папка на клипчето той има много теми а пък аз имам само една и на снимките и в описанието има часовник на HP а аз такова нещо немога да намеря. моля помогнете кажете какво да правя и откъде да нямеря тези неща. А изтеглих 8gb файл обаче там нищо няма има де само програмата за префлашване моля помогнете какво да правя
Не е трябвало да слагаш 8гб пакет.Направи го без него.
Ама аз неслагам никакъв 8гб пакет то в този файл където пише 8гб няма нищо вътре освен самата програма за префлашване на телефона и нищо друго, а и аз го правя без него
-
здравей,
тази папка goodies е в 8 гб. пакет който трябва ако искаш де да си инсталираш на телефона. инсталацията става по същия начинн по който си инсталираш фрим. но ако искаш тази папка пак ти казвам трябва да си инсталираш 8 гб пакет. това е
тази папка goodies е в 8 гб. пакет който трябва ако искаш де да си инсталираш на телефона. инсталацията става по същия начинн по който си инсталираш фрим. но ако искаш тази папка пак ти казвам трябва да си инсталираш 8 гб пакет. това е
аз нещо пак неразбирам :D така значи когато разрахивирам архива ми излизат два файла единият е "8gb.ima" а другият е "Symbian_ROM_Flashing_Tool_v1.50" който като го отворя ми излиза ето това а пък този 8gb.ima не може да се отвори.би ли ми обяснил по подробно какво трябва да правя с тези два фаила ако искаш може и на лични благодаря
оф готово направих го най - накрая :D сега само ще ми кажеш ли кое е часовника като на HTC и кое точно трябва да инсталирам за него благодаря ти
-
значи този часовник не ти трябва. той иска постоянно да се връзва към нета. ще ти предложа нещо друго. истегли си тва SlideUnlockv1.14.sis . мн готина програмка. имаш и възможност да си поставиш голям часовник където си поискаш по дисплеля и не трябва да си с уиджит екран докато при HTC ти излиза като уиджит. тва е мн по добре. успех
Добре благодаря обаче да попитам когато си стой часовника в лентата с wiget-ите работи ли, че ако работи сигурно когато нямам wifi ще ми дърпа от другия интернет или не