i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
Re: Samsung i8910 Omnia HD
значи този часовник не е вързан постоянно към нета а иска се да се връзва защото има към него да ти показва времето-в смисъл градуси и т.н. аз си го бях поставил но го махнах и си сложих програмата която ти казах. там също си има голям часовник който може да се постави на дисплея където си поискаш. другото хубаво на тази програма е откючването на телефона става от дисплея а не от бутона отстрани, което лично на меме мн ми харесва. (yes). но всеки си има мнение и предпочитания . а за тва дето ме пита незнам дали като е в лентата ще иска да се върже. ами ти защо не си направиш настройки на нета- да те пита винаги когато се връзва и как да се връзва.
ако има друго питай. успех. :)
ако има друго питай. успех. :)
ок благодаря обаче искам да те попитам ти с кой фирм си защото аз със с HX-V4-Main и батерията ми пада страшно бързо (за два дена до 0 чертички) та ако и ти си с този били ми казал дали и при теб е така и изобщо ако някои има някакви впечатления по този въпрос да сподели дали е от фирма или от програмите които съм сложил благодаря
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
много зависи какво правиш с телефона си и какво си му инсталирал. аз от днеска съм с L-1.01light този фрим. искам да го пробвам и него. засега се държи добре но ще видя как ще е и по нататак. пробва ли програмата където ти казах. хареса ли ти.
Аз съм с HX-V4-Main и потвърждавам, че с него батерията за 2 дена се изчерва. :|
ами аз пробвах тази програма ама нещо неможах да я разбера как се отключва телефона от дисплея ама отново ще я пробвам нещо може да не съм направил както трябва :) а ти от къде си изтегли този фирм може ли да го постнеш
а ти инсталирал ли си си някаквки програми защото аз сега го префлашнах и оставих само фирма без никакви програми да видя какво ще стане колко време ще издържи :)
Пробвай този калъф: http://www.modatel.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=36&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=53
По добре не го пробвайте имам същия, телефона става толкова гигантски и грозен,че нямам думи прилича на някаква първобитна елка и въобще не е удобен нито за писане нито за говорене.
Съвсем добре си пасва. Стилно, изискано и престижно, но все пак е въпрос на вкус. За по-младежките вкусове, търсещи оригиналност, цветове екстравагантност, сигурно стой малко тежко... А това харесва ли ти? По-евтино и по-свежарско. Виж тук: http://www.gsmcc.co.cc/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=66&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=53
ХАХА С това телефона ще прилича на сапун. Защото това е сапонерка.