i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
не съм мнага на ти с WM-може ли някой да ми каже защо не тръгва и какво да направя при стартиране на corePlayer излиза това съобщение. HELP
unable to validate Serial number and/or user ID
unable to validate Serial number and/or user ID
За съжеление най-вероятно цената ще е доста брутална . И за известно време ще се задържи такава.
А какво общо има лаптопа ? Можеш ли да сложиш лаптопа в джоба си ? Можеш ли да правиш 8MP снимки или да заснемеш HD видео с него ? Или пък да го ползваш за GPS навигация ... абе определено сравнението е неуместно.
А какво общо има лаптопа ? Можеш ли да сложиш лаптопа в джоба си ? Можеш ли да правиш 8MP снимки или да заснемеш HD видео с него ? Или пък да го ползваш за GPS навигация ... абе определено сравнението е неуместно.
някой да ми каже как се пускат разните програмки които съм изтеглил архивирани на РС-то. В коя дир. да ги сложа на тел-а и как се стартират. изтеглил съм речник и плейър
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
При наличието на такива функции,кой гледа шибания размер?Само за сравнение:
Моторола зн5: 50.5 x 118 x 12 mm
Самсунг Омниа ХД: 58 x 123 x 12.9 mm
Както виждате разликата не е толкова голяма(дадох за пример зн5 , защото го притежавам и долу горе имам представа колко ще е голяма омниата)Пък и не може тези функции,които са наблъскали да ги вкарат в телефон с по-малък размер.И теглото е малко над нормалното,но едва ли това е определящо за телефон от такъв клас.Ако го пуснат на разумна цена няма да има конкурент.
Моторола зн5: 50.5 x 118 x 12 mm
Самсунг Омниа ХД: 58 x 123 x 12.9 mm
Както виждате разликата не е толкова голяма(дадох за пример зн5 , защото го притежавам и долу горе имам представа колко ще е голяма омниата)Пък и не може тези функции,които са наблъскали да ги вкарат в телефон с по-малък размер.И теглото е малко над нормалното,но едва ли това е определящо за телефон от такъв клас.Ако го пуснат на разумна цена няма да има конкурент.
http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/9037887/Samsung-i8910-8GB-Omnia-HD-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html
530 паунда ~ 1100 лв. пускане на 25 май
според сайта месец по-късно идва и n97 за 600 паунда (1260 лв)
http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/8267051/Nokia-N97-Sim-Free-Unlocked-5-0-Megapixel-32GB-Mobile-Phone/Product.html
530 паунда ~ 1100 лв. пускане на 25 май
според сайта месец по-късно идва и n97 за 600 паунда (1260 лв)
http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/8267051/Nokia-N97-Sim-Free-Unlocked-5-0-Megapixel-32GB-Mobile-Phone/Product.html
Изненадващо добра цена за предварителна поръчка . Бях останал с впечатление , че ще е е около 700 евро.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Е това е нереално ниска цена. То N97, който е класа под OmniaHD излиза по-скъп. Пък и идва по-късно... Не ми се вижда много достоверна тази информация, но ако е така, ще бъда много приятно изненадан.
в amazon.de omnia hd е 700 евро, а n97 - 660
Не забравяй, че едното носи логото Nokia, пък и е с 32GB ;)
Иначе и мен ме съмнява да стартира на такава цена , но времето ще покаже.
Иначе и мен ме съмнява да стартира на такава цена , но времето ще покаже.
В сайта на фоунарена е публикувано превю на телефона.