i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Едва ли, ще има, но фирмуерите на HyperX, са доста добри. Сигурно търсиш меню на бг. Но поне неговите фирмове имат клавеятура на бг.
Ами истината е, че все още не съм флашвал телефона и изпитвам някакъв страх от тухлизиране. А български искам, защото съм свикнал иначе нямам проблем с английския. Ако събера смелост да го флашна коя локализация да сложа, че да имам бг клавиатура? Благодаря предварително.
Бг меню няма да има вече.
А що се излагаш да пишеш че те е било страх. Няма да се свърши света като го убуеш.
А що се излагаш да пишеш че те е било страх. Няма да се свърши света като го убуеш.
Да няма да свърши... Просто 900лв ще отидат на вятъра.
Незнам кой ти го е казал това. Аз съм минал по този път.
Ами навсякъде чета, че ако го убия, връщане назад няма - ще си имам яка играчка за чупене на орехи.
п.п. Щом казваш си минал по тоя път и ако имаш малко свободно време - би ли ми дал 1 скайп да те питам някои неща?
Благодаря предварително.
п.п. Щом казваш си минал по тоя път и ако имаш малко свободно време - би ли ми дал 1 скайп да те питам някои неща?
Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
абе кой ви лъже с тва убиване на телефона. телефона умира когато мине танк отгоре му. иначе при преинсталиране няма проблеми, дори и да спре тока или квото и там да е било. аз лично съм го изпитал
http://www.youtube.com/watch?v=ypLRLDkRBHM&feature=related
spored men ne go probvai da ne si precaka6 tela