i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Samsung i8910 Omnia HD
на първия ти въпрос - и аз не знам все още. искаше ми се версията с 16гб, но явно ще се чака. повечето магазини от тези тук в сайта са коректни.
на втория - явно не, макар че слухът стана доста масов. Знае ли човек, може пък да го сложат в 16гб версията...надеждата умира последна (но все пак умира)
на втория - явно не, макар че слухът стана доста масов. Знае ли човек, може пък да го сложат в 16гб версията...надеждата умира последна (но все пак умира)
така е прав си :) а ти досега порачвал ли си си и ако може да попитам от каде :) в смисал не искам да си дам парите на вятара , да си взема omnia HD а всъщност да ми продадат някои тестов които на прав поглед е добре но софтуера да не е развит и да не може да си отваря приложенията в смисал да не отговаря на характеристиките си :(
-
Телефон през интернет съм поръчвал само един - последният ми, i900 Omnia. Поръчах го от гетбт, но има и други надеждни магазини в сайта. Познати са поръчвали от MOBEH, Global Co и O-Connect.
странно ми е как един телефон може да варира при различните фирми от 600лв до 1100лв
знам го гет-а надеждно саитче ми са струва от колко време имаш омниа-та
Ето едно ново клипче, където сравняват как върви тестовото видео (с хеликоптера).
HD-то кърти :D
http://www.youtube.com/watch?v=RjYFSThIqBI
HD-то кърти :D
http://www.youtube.com/watch?v=RjYFSThIqBI
Мда,пак ще се купува нов телефон :Д
-
Е то, ти тоя ако не купиш, няма кой... За мен си е доста революционен. Може би не колкото iPhone, но на фона на положението при Nokia е цяла нова ера..
Съгласен съм. По принцип съм привърженик на Нокия, но с този модел Самсунг определено се издигат в очите ми. Може би Нокия подготвят какво ли не изненади за вбъдеще, но в момента шампиона е i8910 HD.
Замряхте нещо по тази тема. Няма ли нещо ново. Досега се водеше много интересна дискусия от хора които явно доста четат по тези вапроси. Общо взето с голям интерес следя темата и чакам с нетърпение да се появи самия телефон.