i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Аз все още се чудя едно (въпросът ми може и да прозвучи глупаво) - какъв е смисълът мобилно устройство да чете HD видео с резолюция 720p, която е далеч по-голяма от резолюцията на дисплея му? За фреймрейт и т.н. съм съгласен, но относно резолюцията - всеки пиксел над резолюцията на дисплея е излишен.
не си само ти
но щом ги записва трябва и да ги възпроизвежда
но щом ги записва трябва и да ги възпроизвежда
Защото трябва да има еволюция, инче щеше да стане като с Нокиа.
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
И сам можеш да си свалиш клипа например с Mozilla Firefox с инсталиран DownloadHelper но ако не ти се занимава ето ти линк http://rapidshare.com/files/234844542/I8910_VS_X1_-_film_testowy.mp4.html
Сори пич, не ме разбра искам клипа ,който е показан на теста - вградения в omnia HD
Да, така вече е логично. Не се бях замислял от тази страна. Но, все пак, не бих качил HD видео на телефона си, освен ако няма дисплей с тази резолюция.
свали си тази програма YouTube Downloader, и ще си го свалиш от YouTube, както и много други, които ти харесват.
Не, не. :D Искам клипа по който сравняват x1 и омниата :)
Днес разглеждах телефона. Много ми допадна на пръво пипане разбииш ли. Обаче едно не ми хареса пак тухла да бибип и смартовете. Тежи е ама мисля ше стане да чупя орехи докато гледам 24. Нямах много време да си поиграя за съжаление, но скоро като ми остане такова. Браво на Самсунг.
Има ли го вече по магазините или просто си докопал от някъде някоя бройка?