i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
http://www.sony.bg/product/dsc-h-series/dsc-h7
http://www.dpreview.com/reviews/canons3is/
http://panasonic.bg/index.php?p=newproduct&id=1490
Ето ти предложения за истински фотоапарати за твоя взискателен вкус,Samsung Omnia просто не е с такъв замисъл и вади прилични снимки за ежедневието и лична употреба.Вземи си един от тях и после ми кажи честно дали си заслужава INNOV8 на средна цена 900 лева с това ниво на заснемане спрямо предложеното от мен за около 350 до 700 лева в зависимост дали е ново или напълно изряден втора употреба.
http://www.dpreview.com/reviews/canons3is/
http://panasonic.bg/index.php?p=newproduct&id=1490
Ето ти предложения за истински фотоапарати за твоя взискателен вкус,Samsung Omnia просто не е с такъв замисъл и вади прилични снимки за ежедневието и лична употреба.Вземи си един от тях и после ми кажи честно дали си заслужава INNOV8 на средна цена 900 лева с това ниво на заснемане спрямо предложеното от мен за около 350 до 700 лева в зависимост дали е ново или напълно изряден втора употреба.
Единия препоръчва лаптопи, другия фотоапарати, да очакваме включване и от някой, който ще предложи по-добро GPS устройство, видео камера, конзола, MP3 плеар....
Не разбирате ли каква е идеята на All-in-one устройствата? Определено не е да предложи най-доброто в дадена област, а прилично качество във всички аспекти.
Не разбирате ли каква е идеята на All-in-one устройствата? Определено не е да предложи най-доброто в дадена област, а прилично качество във всички аспекти.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
хаххааха ... аман от разбирачи! :D
Аз това го разбирам,но струва ми се,че много хора надценяват мобилните апарати при една обща оценка.Исках да кажа просто да не се надявате много на вградената камера,защото повече няма да получите като покупка.Все пак апаратите от високия клас са около 1000 и повече лева и с увеличаване функционалността им расте и цената.А нетбуците под 1000 лева с добри параметри,също посочените фотоапарати,разгледайте ги ще се убедите,че са доста примамливи.А и като излезна инфо за Idou всички се прехласнаха по камерата,но цената му е висока,никога няма да постигне толкова добър резултат като посочените от мен камери.
Сори за офтопика,но същия случай и тук:видео с висока резолюция,по което всички луднаха,а сега аудиото разбираме ще бъде в кофти формат.Ха-ха,а когато избирахте настолната си конфигурация или лаптопа правихте ли някакъв съзнателен компромис и търсихте ли (не)съзнателно висока цена?!
Сори за офтопика,но същия случай и тук:видео с висока резолюция,по което всички луднаха,а сега аудиото разбираме ще бъде в кофти формат.Ха-ха,а когато избирахте настолната си конфигурация или лаптопа правихте ли някакъв съзнателен компромис и търсихте ли (не)съзнателно висока цена?!
Камерата в мобилните телефони има много по-различна и обширна функционалност. Тук не се търси толкова високо качество, колкото удобството и други възможности. Удобството камерата да е винаги с теб и да можеш да запечаташ всеки един момент. Както и да носиш снимките и клиповете в джоба си и да можеш да ги показваш на приятели върху чудесния 3,7" АМОLED дисплей. Възможността веднага след както направиш снимката, лесно да я качиш в блога си, да я изпратиш на приятел или да ъплоуднеш клипчето което си заснел в youtube... все неща които обикновената камера не позволява. Да, качеството не е толкова високо, но поне според мен е достатъчно добро за ежедневни снимки. А имайки предвид колко миниатюрни са сензорите и че всъщност това е само една от многото функции на устройството са си направо чудесни.
"Камерата в мобилните телефони има много по-различна и обширна функционалност. Тук не се търси толкова високо качество, колкото удобството и други възможности. Удобството камерата да е винаги с теб и да можеш да запечаташ всеки един момент. Както и да носиш снимките и клиповете в джоба си и да можеш да ги показваш на приятели върху чудесния 3,7" АМОLED дисплей. Възможността веднага след както направиш снимката, лесно да я качиш в блога си, да я изпратиш на приятел или да ъплоуднеш клипчето което си заснел в youtube... все неща които обикновената камера не позволява. Да, качеството не е толкова високо, но поне според мен е достатъчно добро за ежедневни снимки. А имайки предвид колко миниатюрни са сензорите и че всъщност това е само една от многото функции на устройството са си направо чудесни."
Абсолютно съм съгласен!
Абсолютно съм съгласен!
Re: board - Когато обаче човек разполага с фотоапарат, който може да направи страхотни снимки, тогава е трудно да накараш този човек да снима с телефон и да се радва на това подобие на снимка.. с две думи - когато някой е свикнал на хубаво, по желание не можеш да го накараш да отиде на лошото - тоест-пак ще го влече по-доброто. Същото е и при мен - разбирам за идеята "всичко в едно", но не мога да се примиря че тази играчка за 1000 лв няма да направи и 1/4 от това, което желая и предпочитам да си мъкна апарата в джоба, но да зная че имам нещо наистина качествено и няма да се мъча с телефони от по 1000-1400 лв. Но като изключим камерата съм напълно съгласен с теб, особено да имаш WiFi и навигация :-)
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
ти какво направи с твоя тел 5800?нали нещо се беше развалил?още ли си с него? Също така като един от разбирачите в тоя сайт дай си мението за тоя телефон
Ето този пост ми изпълни душата. Аман вече от "специалисти", които се оплакват от качеството на снимките правени от мобилни телефони.
Ако Sony слагаха хубави камери на телефоните си щяха ли да продавт фотоапаратите си?
Ако Sony слагаха хубави камери на телефоните си щяха ли да продавт фотоапаратите си?
Виждам че усилено ми се четат постовете и имате интерес какъв телефон ползвам в момента..нищо лошо не казвам за телефона Omnia HD, просто пиша всеизвестния факт, който не е само за "разбирачи" че с телефон аз снимка не очаквам да направя, разбира се всеки си има различни разбирания и ако вие правите хубави снимки с телефони аз явно не мога, защото може би сте по-компетентни и грамотни от мен и знаете как да снимате. Съжалявам ако съм обидил някого с мнението си, затова спирам с писането, тъй като нямам желание да ме обиждат заради писане в тъп форум, в който и без това нищо ново не научих освен с контактуването с Ruskia и Чо на лична поща за което им благодаря. Всичко най-най...