i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
omax сега след като лично си тествал Omnia HD и N97, потвърдиха ли се очакванията, че телефона на Самсунг е по-добър?
"Мразя хора, които говорят без абсолютно никаква представа за това, закоето си приказват."
Ти дори не можеш да се изразяваш правилно.Осра форума с тъпотии.
Ти дори не можеш да се изразяваш правилно.Осра форума с тъпотии.
по-добър в какво? в някои области единия е по-добър, в други другия
Saotvetno ako (6tom) mu minavat prez racete (na omax) veroqtno toi ima nai-realna predstava za vseki model i e sme6no da se pi6e podobno ne6to. Aide stegnete se malko :)
Примерно по-добър в повече неща ...
Разбира се, г-н адвокат. Щом ножът опре в шията, веднага се измъкваме с до болка познатия аргумент за възрастта на дадено лице, в случая моята. Много зряло.
PC-творение на Стийв Джобс се нарича Mac, ако случайно не си чувал. И iMac-а, пред който съм сега, както и всички джаджи, които притежавам, съм закупил със собствени пари, които изкарвам от тежката си редакторска служба.
PC-творение на Стийв Джобс се нарича Mac, ако случайно не си чувал. И iMac-а, пред който съм сега, както и всички джаджи, които притежавам, съм закупил със собствени пари, които изкарвам от тежката си редакторска служба.
Поредната провалена тема. Поредния глупав спор за това коя ОС е по-добра и по-практична. Е хора, нали всеки си има мнение?! Някои хора мислят, че Симбиан е по-добрият избор, защото например е най-лесна за употреба. Някои харесват MacOS, защото я има при Apple. Някои харесват WM, защото обичат бизнеса. Някои пък харесват WebOS и AndroidOS, защото са рядкост, но се развиват неимоверно много. Стига сте спорили! Наистина вече много хора се отказаха да пишат във форума, заради тъпи изказвания от страна на keyone. keyone каже нещо тъпо, deezel го подкрепи, chillko и chicho_tomovata_koliba започнат да спорят с тях и ето какво става - вече почти всяка тема е провалена от такива спорове. Е - наистина всеки си има предпочитания, но не трябва да ги налага над другите.
А по темата - и аз съм разочарован от Samsung OmniaHD. Наистина за high-end устройство е глупаво да се използва Opera, за да има що-годе добър браузър. Но да, защо никой не сравнява, което и да е устройство с Palm Pre или iPhone 3GS...? Защото просто нямат база за сравнение. Palm, фирма която беше пред банкрут, обяви модел, който изби рибата и закова повечето марки мобилни телефони с бързината си на работа и с новаторската си ОС... Дори в доста области закова и Apple, третото поколение Apple. Наистина новата ябълка е доста бърза, но Palm наваксва с мултитаскинга и с хардуерната qwerty. Поздрави за Palm, а за самсунг - трябва да се потрудят още малко, за да направят устройство, което да влезе в моя джоб. ;)
А по темата - и аз съм разочарован от Samsung OmniaHD. Наистина за high-end устройство е глупаво да се използва Opera, за да има що-годе добър браузър. Но да, защо никой не сравнява, което и да е устройство с Palm Pre или iPhone 3GS...? Защото просто нямат база за сравнение. Palm, фирма която беше пред банкрут, обяви модел, който изби рибата и закова повечето марки мобилни телефони с бързината си на работа и с новаторската си ОС... Дори в доста области закова и Apple, третото поколение Apple. Наистина новата ябълка е доста бърза, но Palm наваксва с мултитаскинга и с хардуерната qwerty. Поздрави за Palm, а за самсунг - трябва да се потрудят още малко, за да направят устройство, което да влезе в моя джоб. ;)
Добро изказване. :)
Не се притеснявай, в този форум винаги е било така - темите се превръщат в чат.
Не се притеснявай, в този форум винаги е било така - темите се превръщат в чат.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Не знам от какво значение е този браузър,това е последното нещо,което гледам когато избирам телефон.Аз имам Wi-fi в телефона и съм го ползвал точно 1 път,за да го пробвам,разбирам,че има хора,които предпочитат добър браузър пред ХД видео.Но за мен лично хардуера,добрия звук и видео са ключови + това има уникален дисплей.Както се казва за всеки влак си има пътници.Защо изтъквате винаги тоя браузър на Ейпъл,добре има по-добър браузер,но няма такава камера,такъв дисплей,такъв звук?Вярно е че във всяка тема се пишат само глупости.Стига с тия спорове за оперционните системи.Голяма работа Ейпъл като има ли не знам си колко милярда приложения,при положение че 90% не стават за нищо.Относно това,че н97 е по-добра в някои неща от омниата,в кои по точно аз такива не виждам.
Гледате толкова банално на нещата. Да ви кажа, слушайки вас, аз трябва да съм най-невинният. На мен Симбиан не ми харесва. Изказвам мнение. И ето, честито! След моето се получва още едно, защото на някой му харесва. Като не искате спор, оставете моето мнение намира. Трудно ли е? Не. Вие, както много други хора, трудно приемата вината и чуждото мнение. Започвате с глупостите, за които обвинявате после мен. Изглежда странно. Най-интересното е, че има модератори, кото не ме харесват, но оставят мненията ми, а на всичкото отгоре и ми отговарят. Еми сори гайс, ама това е тъпо. Писна ми да слушам глупости.