i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Тоя телефон докато се появи официално в България ако изобщо се появи ще е морално остарял.
Е, чакай де.. Та телефонът се продава и сега в mobileshop-а. Стига нагрубявай Samsung-а.:D
-
Говоря за официално представен внесен от официалния вносител на Samsung,и не нагрубявам Samsung а по скоро официалния вносител на Samsung за България „К и К Електроникс”.
-
Преди 20 дена бях писал на Handy дали изобщо ще го продават този телефон и защо са го сложили в каталога си от 2-3 мецеца,ето какво ми отговориха. (Здравейте,
все още го нямаме в наличност.
И ние сме засегнати от това забавяне - платили сме доста голямо количество, вложили сме пари в реклама и т.н.
На въпроса кога ще пристигне телефона - отговора от официалните вносители е другия понеделник със сигурност.
Казаха ни че на следващия понеделник ще бъде 100% при нас.)
До момента все още го нямат!
все още го нямаме в наличност.
И ние сме засегнати от това забавяне - платили сме доста голямо количество, вложили сме пари в реклама и т.н.
На въпроса кога ще пристигне телефона - отговора от официалните вносители е другия понеделник със сигурност.
Казаха ни че на следващия понеделник ще бъде 100% при нас.)
До момента все още го нямат!
Страхотна излагация според мен.
-
- Регистриран: 09 авг 2009, 16:32
Omnia HD 800 Mhz Processor
Привет!
Имам само една голя-а-а-ама молба:
Моля, ако някой има информация за Omnia HD с 800 Мhz проц. пуснат у нас oт официален разпространител (с БГ-меню и истинска гаранция), да ми прати линк и IBAN за да му преведа стойността на любимата му (beer) .
Имам само една голя-а-а-ама молба:
Моля, ако някой има информация за Omnia HD с 800 Мhz проц. пуснат у нас oт официален разпространител (с БГ-меню и истинска гаранция), да ми прати линк и IBAN за да му преведа стойността на любимата му (beer) .
Гледах 1 клипче в ютуб с тест на 3д м/у нокиа н97 и и8910хд,самсунга изкара резултат 620 точки а н97 209 точки, това е повече от два пъти.
Re: Omnia HD 800 Mhz Processor
Няма Omnia HD с 800 Mhz. Само при някакъв тест програмата грешно изчислява MHz-те на Самсунга.
Защо бе, нали N97 щеше да взимаш ;)
Телефона има ли сензор за близост както 5800?