i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Още едно благодаря!:) Кажи ми сега първите ти впечатления от телефона.. какво ти най-допада и какво смяташ като недостатък,ако има такива разбира се...:) снимките добре ли стават..говорим за телефон добри,не да се доближават до цифровите фотоапарати.:) и така кажи също операционната система как се държи..... и за заключване на клавиатурата май няма копче от страни,както е на нокиата,а вътре в самия дисплей.
И вчера си поиграх за мъничко в Хенди с тел. и пуснах един от вградените си видео клипове.. и след това две минутки не мога да го спра :D то не беше почукване,двойно... и т.н. :D
И вчера си поиграх за мъничко в Хенди с тел. и пуснах един от вградените си видео клипове.. и след това две минутки не мога да го спра :D то не беше почукване,двойно... и т.н. :D
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Най голямото предимство на този телефон според мен е дисплея,просто е невероятен.Също работи много бързо няма почти никакво забавяне при ровене из менюто,незнам защо не си могла да спреш клипа аз до сега не съм имал проблем с чувствителноста на дисплея,реагира на изключително лек допир.Снимките като за телефон са много добри клиповете са без коментар,за заключване на клавиатурата си има копче отстрани горе в дясно.Като недостатък смятам малко тъпия интерфейс на операционната система...ако на този телефон можеше да се сложи SpbMobileShell както при Windows Mobile щеше да е невероятна красота.
Я кажи удобно ли е зуумването, като бутоните за зуум и камерата са от различни страни?
-
Няма никъкъв проблем с бутоните за зум защото се падат отдолу точно на пръста,дори според мен е по удобно.
Нещо друго в комплекта нямах tv out кабел,сега се сетих че имам такъв от N95 и преди малко пробвах,свърза се и работи без проблем.
Нещо друго в комплекта нямах tv out кабел,сега се сетих че имам такъв от N95 и преди малко пробвах,свърза се и работи без проблем.
Аз бих поспорил относно SPB Shell. Има си предимства,но в някои отношения отстъпва на палитрите при Симбиан. Напр., не можеш да подреждаш иконите, смяната им не е лесна. Всъщност смяната на какъвто и да е елемент от интерфейса е възможна,но е трудоемка и непонятна. Освен това създава проблеми и харчи от батерията.Погледни тук http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=360
Кое ще е по-добре да взема- omnia 2 или omnia hd.Предполагам, че omnia 2 ще е на по-ниска цена а и е с windows mobile.Освен това не държа толкова много на камерата.Видях sample снимки и видео клипове заснети с omnia 2 и ме задоволява напълно откъм качество.Главното колебание ми е Symbian или WinMo?
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Всъщност OMNIA II в момента е по-скъпа. Според мене трябва да си прецениш коя операционна система ти допада повече на теб.
Ами това е проблема-не знам коя е по-добра.За коя има повече софтуер?След ъпгрейд на winmo 6.5 сигурно Omnia 2 много по-добра от symbian-а.А в кой магазин я предлагат?Поне в Германос я няма още.
-
Не съм много съгласен с теб,за шела също има много теми особено за по старата версия,менюто може да се направи по невероятни начини включително имитация на Iphone и TouchFLO на HTC,и има много красиви анимации особено в новата версия.Аз дотолкова бях свикнал с него на старата омниа че не помня от кога не съм ползвал оригиналното меню на Samsung.А за харченето на батерията си прав.
Аз също ползвах версия 2 на шела.Без него Омнията ми беше трудна за ползване. И все пак е ограничен.Напр. поставянето на собствен фон е доста трудоемко, и не само това.