i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Поредното фенче на нокиа с бетониран мозък.
На телефона има менте версия 1:1 с оригинала , успяха да ме измамят в ebay .Разликата е камерата 5мп е .
-
- Регистриран: 24 сеп 2009, 09:13
Операционата система е на Nokia , Symbian така че няма какво да лаете, всичко си идва пак от Nokia.
Ne 4e zloradstvam, no veroqtno 6te ima i drygi razliki (angry) Pisa li na PayPal ?
Е,и?:(Пък Самсунг покриват 3 опер.системи със своите апарати и не ме интересува чак толкова кой е автора им щом някой предлага краен продукт с впечатляващи характеристики(cyber)
Телефона не е пристигнал но сигурно има и др разлики ,не съм писал на paypal.Taka беше оформена обявата като на оригинала , с много малки букви на едно място пише че е копие .
aaaa e togava i paypal nqma da mogat da ti pomognat 6tom e opisano... Kolko pari dade ? Dai link da go pogledna
170лири с доставката , http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120472603278&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Лошо, лошо.. За това, когато се купува нещо от ebay, обявата трябва да се прочита много пъти, преди да се поръчва. Винаги има нещо скрито, което не искаш да откриеш (почти винаги). Жалко, че си се излъгал така.. Дано поне телефонът да е горе-долу добър.
Обявата е с цел измама , отварям му диспут че е менте и развален , paypal решава.На всичките ми запитвания отговори само на едно и не иска да развали продажбата.