i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Е chilko аз ли не можах да разбера или се иска да сме правили филми и т.н.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Нищо не се ''иска'', но естествено при определени условия имаш по-голям шанс. Например ако си имаш собствен сайт, блог, ако си качвал клипчета по youtube :D и т.н....
И за мен ОС-а е фактора , който за сега ме спира да го номинирам за следващия ми телефон . Ще видим колко ще се развие в близките месеци, но съм по-скоро скиптик, че ще дръпне много.
Така е, има добра камера, но това ще да е
А и няма фенерче...
board
по голяма глупост неможали да измислиш?
Точно ОС е най добрата в телефона , тя е предпочетена в най новите си флагмани и от SE, Nokia .
най интересното което намерих за телефона е че времето за разговори е 13,5 часа ...и 600 часа стенбай.
Stand-by 600 h
Talk time 13 h 30 min
по голяма глупост неможали да измислиш?
Точно ОС е най добрата в телефона , тя е предпочетена в най новите си флагмани и от SE, Nokia .
най интересното което намерих за телефона е че времето за разговори е 13,5 часа ...и 600 часа стенбай.
Stand-by 600 h
Talk time 13 h 30 min
Благодаря ти, че ми отвори очите за най-добрата ОС . Очевидно си много по-напред в материала от мен и ще се радвам да ми обясниш големите предимства на Симбиан . Защото аз бях останал с впечатление , че има отврятителен юзър интерфейс , много слаби възможности за персонализиране и ниска софтуерна поддръжка , но явно съм грешал :)
Добре коя е най добрата ОС.
Не четеш ли , очевидно е Симбиан , а kokokoo ще ти обясни защо.
Щом и SE са е качили на най новия си модел с 12 мп камера смятай колко е добра Symbian...