i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
По принцип дебрандирането на телефона означавали че ще бъде отключен , или само ще премахне логото на оператора и техният софт.Телефона е от Orange Англия.
Дебрандирах телефона с българският firmware но това не отключи телефона .Някой може ли да помогне с код за отключване от Orange UK.
Ами да срещу 15 паунда доста хора от eBay могат да ти помогнат.
[Quote]Ами да срещу 15 паунда доста хора от eBay могат да ти помогнат. [/Quote]
Да , до понеделник не намеря ли и това е алтернатива.
Да , до понеделник не намеря ли и това е алтернатива.
Другия вариант отиваш в някой гаражен сервиз и ако имат box подходящ за такъв Самсунг го оставаш те да ти го отключат.
да моя ми го отключиха в сервиз понеже не ми се занимаваше с ебей и тем подобни.Ще сподели ли някой под ундоус виста или под ХП е по добре да се сменя фърмуера понеже има доста противоречива информация по въпроса.
[Quote]да моя ми го отключиха в сервиз понеже не ми се занимаваше с ебей и тем подобни.Ще сподели ли някой под ундоус виста или под ХП е по добре да се сменя фърмуера понеже има доста противоречива информация по въпроса. [/Quote] Препоръчително е под Windows XP .При вас как е задният капак на телефона , в продъжение на един час не можах да го отворя невероятно стегнато затворен е.Колко ви взеха за отключването в сервиз.
аз имам два тел и при единия капака е доста стегнат а при другия ми се струва даже хлабав,за отключването на мен ми беше на друга цена,но по принцип е 30-50лв зависи кой и къде го прави.А чух че и умрели след дебрандиране оправяли но дано не ми се налага :X
вижте тази петиция към Samsung Mobile..
http://www.petitiononline.com/fixi8910/petition.html
http://www.petitiononline.com/fixi8910/petition.html
Кои е най новият firmware , качил съм българският но тои е значително о стара версия.