i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Драги форумци, някой ще ми помогне ли да избера една от фирмите в mobile shop ,предлагаща телефона до 810лв., от която да си купя телефона. Не искам да ставам жертва на измамници. Благодаря предварително. :)
edit: Това, което успях да прочета в форума, че BROS са добри. Поне повечето коментари бяха положителни. Само 1-2 бяха отрицателни.
edit: Това, което успях да прочета в форума, че BROS са добри. Поне повечето коментари бяха положителни. Само 1-2 бяха отрицателни.
Някой пробва ли го:
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=14604
Върви ли безпроблемно на OmniaHD?
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=14604
Върви ли безпроблемно на OmniaHD?
Имам един въпрос,може би е малко тъпичък,но ще го задам.Камерата винаги ли снима клиповете HD,защото в ревюто пише,че снима с резолюция 1280x720 и заснемане на HD с резолюция 720p.Та винаги ли като си пусна камерата снимам с HD или не,защото аз снимам с 1280x720 и незнам дали е HD или не.Ще съм ви благодарен ако някой ми отговори
Препоръчвам ти "МОВЕН".Аз си го взех от тях,а и преди съм вземал от тях няма проблеми,коректни са.
[Quote]Имам един въпрос,може би е малко тъпичък,но ще го задам.Камерата винаги ли снима клиповете HD,защото в ревюто пише,че снима с резолюция 1280x720 и заснемане на HD с резолюция 720p.Та винаги ли като си пусна камерата снимам с HD или не,защото аз снимам с 1280x720 и незнам дали е HD или не.Ще съм ви благодарен ако някой ми отговори [/Quote]
1280x720=720p HD
1280x720=720p HD
Продължавам с тъпите си въпроси,въпреки,че нямах отговор на последния :)
Съжалявам,наистина ще ви се стори тъп въпрос,но как да си пусна GPS-a ?
С Аsus-а нямах проблем,имах и IGO i Tom Tom - кликам върху тях и тръгва :)
А тук как да се справя,търсих,търсих - блокирах :)
Сигурно е от ръчното въвеждане на контактите :D
иначе съм много впечатлен от батерията - вчера цял ден телефона ми беше в ръцете ми и пак не успях да му изтощя батерията - 3G,Блутут,WiFi,че дори и филми пусках на великолепния дисплей :)
И въобще,ще съм благодарен на някой,който може да ми помогне с телефона - нека си остави skype за да му задавам подобни въпроси- все още ми е непозната тази Simbian - вчера май нещо му направих дори - в момента имам съвсем малко място на C-то - а уж нищо не съм качвал там
Съжалявам,наистина ще ви се стори тъп въпрос,но как да си пусна GPS-a ?
С Аsus-а нямах проблем,имах и IGO i Tom Tom - кликам върху тях и тръгва :)
А тук как да се справя,търсих,търсих - блокирах :)
Сигурно е от ръчното въвеждане на контактите :D
иначе съм много впечатлен от батерията - вчера цял ден телефона ми беше в ръцете ми и пак не успях да му изтощя батерията - 3G,Блутут,WiFi,че дори и филми пусках на великолепния дисплей :)
И въобще,ще съм благодарен на някой,който може да ми помогне с телефона - нека си остави skype за да му задавам подобни въпроси- все още ми е непозната тази Simbian - вчера май нещо му направих дори - в момента имам съвсем малко място на C-то - а уж нищо не съм качвал там
Благодаря ти за бързия отговор(yes)
Пак да подсетя за FM transmiter-а.
Това няма ли да го изпробваме на този телефон?
Това няма ли да го изпробваме на този телефон?
Има ли изобщо FM transmiter?
Аз не мисля, че има, за съжаление.
Аз не мисля, че има, за съжаление.
Хаха... който е следил темата знае :) Има да, но е заключен и преди можеше да се ползва като се хакне телефона или нещо такова.