i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
БРААТ ИМАМ ВИДЕО ПЛАЙЕР И РЕАЛ ЗАКЛЕВАМ СЕ ,ЧЕ НЯМА ТАКАВА ОПЦИЯ ИМА И нещо др. отварям .srt файла и вътре ми са йероглифи :? Относно клавиатурите видях как тази на нокиа върви на омниа ама все още никой от бг няма омниа с клавиатура и това е кофти не обичам да правя такива покупки насляпо
http://www.359gsm.com/ghgh.html Това го видях като отворя плайера ми дава идвалид файл а клипчето го отваря с реал плайер и .мп4 не чете :X нещо се е бгнал
http://www.359gsm.com/ghgh.html Това го видях като отворя плайера ми дава идвалид файл а клипчето го отваря с реал плайер и .мп4 не чете :X нещо се е бгнал
Абе следвай упътването бе човек. Ти какво се мъчиш да правиш? К'во мп4 к'ви 5лв? Качваш си *.avi и *.sub с еднакво име и в 1 и съща папка. Като предварително си направил енкодинга на субтитрите.
Апф ти за тъп ли ме имаш следвам всички стъпки даже го правих преди да видя ама в този видео плайер като дава рефреш не ми отваря никакви клипчета дори да има на телефона мнго ясно ,че пробвам с .ави ама неще в еднакви папки имена всичко съм пробвал :S
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Остави този умрял клип дето си го гледал.
Не се занимавай да преименуваш субтитрите от srt или .sub в .txt. и после обратно.
Отваряш субтитрите на компа директно с Notepad,ако не ти ги отваря директно като кликнеш на тях и те пита с коя програма да отваря файла избираш от списака Notepad и я задаваш по подразбиране.
След като отвориш субтитрите сменяш кодирането от ANSI на UTF-8 записваш промените и ги прехвърляш на телефона заедно с филма в една папка.
Ама до колкото разбрах от това което си писал при тебе видео плеара не отварял никакви видео файлове.
Не се занимавай да преименуваш субтитрите от srt или .sub в .txt. и после обратно.
Отваряш субтитрите на компа директно с Notepad,ако не ти ги отваря директно като кликнеш на тях и те пита с коя програма да отваря файла избираш от списака Notepad и я задаваш по подразбиране.
След като отвориш субтитрите сменяш кодирането от ANSI на UTF-8 записваш промените и ги прехвърляш на телефона заедно с филма в една папка.
Ама до колкото разбрах от това което си писал при тебе видео плеара не отварял никакви видео файлове.
а на компа с нод пад като отвориш субтитрите пак на маймуница ли са?
Хора вижте сега тъпия плайер не ми сеарчва нищооо ОТНОСНО ДЕКОДИРАНЕТО НЕ СЪМ МАЛОУМЕН разбира се даже съм си направил .срт и .суб да ми ги отваря автоматично със нодпад от години ама пак ми излизат на маймуница каквото и да правя ама мисля ,че това е второстепенно нещо по важното е първо да намерим клипчето сега съм качил .мп4 файлове може би от 10 различни места и пак не иска да ми отвоори нищщщщщщщщо само .ави ми отваря реал плайер иначе .мп4 ми отваря ама само звука :| Даже си качих смарт мовие тръгна ми само някакво за НОКИА Е сериите и се оказа,че няма клуч за лиценз ако има някой такъв плайер да ми даде за този гсм евала
Направи му един хардресет. Да няма някаква програма да го скапва. Моя работи на мр4 без проблем.
-
Абе как ще са на маймуница на компа с Notepad.
Не ти чете кирилицата, понеже OS-а ти не е локализиран за БГ и кирилица или ползваш програмата тумор - flextype.
Ако от Regionals Settings зададеш всичко да е bulgaria/bulgarian поне notepad-а ще ти ги чете.
Ако от Regionals Settings зададеш всичко да е bulgaria/bulgarian поне notepad-а ще ти ги чете.
-
Виж сега от тези тъпи плеари дето си инсталирвал може да си му прецакал кодеците,прави му хардресет както ти каза geleto.Тези плеари дето си ги качвал си инсталират собствени кодеци,нали знаеш какво става на компа като инсталираш разни кодеци а не махаш старите.