i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Питах ви за 16гб версия имате ли впечатления но сега виждам че никой не ми е отговорил писали сте за разни сини телефони и темподобни глупости които съществуват във фантазията ви. Някой изобщо има ли впечатления от 16гб версия на телефона или не. А да ви кажа и относно цветовете предлага се в три цвята черно, със златно покритие/т.е. онази лайсна е със златно покритие/ води се голд и луксозно кафяво/не го бъркайте с друго кафяви неща/
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Давам някой напътствия, които са валидни и за други Симбиан телефони. Става въпрос за инсталиране на програми, разбира се ако програмата е за тази операционна система. Когато инсталирате дадена програма и ви даде "сертификат с изтекъл срок" просто връщате датата на телефона си с по-задна и пробвате пак да инсталирате. Ако не става пробвате с още по-задна дата . И така докато стане. Другия вариант е да си хакнете телефончето и да си инсталирате каквото ви скимне ;) Третия вариант е да си вземете сертификат от някой руски или китайски сайт и с програмата Сигнер да си направите дадена програма за телефончето си (woo) На няколко места в този сайт срещам въпроса КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ЕДИН ТЕЛЕФОН Е ОРИГИНАЛЕН. Предлагам ви едно решение за всеки телефон. Освен, че може да пробвате характеристиките на телефона друг вариант е програмата jbenchmark. Пускат Батко Гугъл да я търси. Избирате я за пробвания телефон, инсталирате я в него и я пускате. Тя дава всичко каквото има за даден телефон 8)
Хаха... :D :D това, че ти не си виждал син цвят значи, че го няма... нищо не мога да направя по въпроса. А тези златните да те "светна" са GOLD Edition и са отскоро. А стандартните разцветки са Deep Black и Velvet Blue.
А защо не напрегна малко мозъка си, за да разбереш, че разлика между 8 и 16 гигабайтовата версия [B]НЯМА[/B]. Единствено паметта е различна. При кой телефон има разлика във функционалността между различните версии памети? За впечатления можеше да изгледаш едно от многобройните ревюта или да прочетеш малко по-назад в темата и дори ревюто да е правено с 8 гигабайтовата версия, бъди спокоен - разлика с 16 гигабайтовата версия няма, освен паметта..
eto i link za brown versiata
http://celluloco.com/samsung-i8910-omnia-hd-limited-luxury-brown-edition-wifi-edge-hs-pr-2598.html
http://celluloco.com/samsung-i8910-omnia-hd-limited-luxury-brown-edition-wifi-edge-hs-pr-2598.html
Мога да ви кажа че мога да си напрягам доста повече мозъка от вас и от тези дето искат да ме светнат. Питам защото при определени модели телефони има сериозна разлика в работата с различна по големина памет. Има в синьо ама само като си легнеш и посънуваш малко.
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Е кой искаш да ти отговори като 16гб версия не се продава официално в БГ,и най вероятно няма да се продава както беше и със старата ОМНИА.
И какви може да са впечатленията освен в разликата в паметта.
И какви може да са впечатленията освен в разликата в паметта.
Ето ти ми отговори без да искаш мен това ме интересуваше мерси. Понякога става и без напрягане на мозъка:D
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
БРАВО бе ти откри АМЕРИКА.
Междо другото и в БГ сайт може да си извадиш сертификат,например тук.[i][/i]http://mobile-mania.org/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?15510
Междо другото и в БГ сайт може да си извадиш сертификат,например тук.[i][/i]http://mobile-mania.org/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?15510
Tя както се оказа е открита за да ме разберете пояснявам
От тази кратка словесна конфронтация за н-ти път се убедих какво представляват 90% от българите ти ги питаш нещо те вместо да ти отговорят кратко ясно и най-вече ВЯРНО те ти развиват хиляди теории за сини цветове мозъци и не знам какво още МОЖЕШЕ ПРОСТО да кажете НЕЗНАЕМЕ, ХАЛХАБЕР СИ НЯМАМЕ И ТОВА Е.
НО БЪЛГАРИНА РЯДКО СИ ПОЗВОЛЯВА ДУМАТА НЕЗНАМ КАКТО БЕШЕ ВИДНО И ПОГОРЕ. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ ДА ВИ ПИША ТУК ЕДИКОЛКО СИ МИНУТИ ЗА ДА ИМА ЕДИН СМЕЛЧАГА КОЙТО ДА КАЖЕ НЕЗНАМ ЗАЩОТО НЕ СЕ ПРОДАВА В БЪЛГАРИЯ. БРАВО НА СМЕЛИЯ ЧОВЕК А НА ВСИЧКИ ЗНАЕЩИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ПОВЕЧЕ ДА ЗНАЯТ АРЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША В ТОЗИ ФОРУМ ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ
От тази кратка словесна конфронтация за н-ти път се убедих какво представляват 90% от българите ти ги питаш нещо те вместо да ти отговорят кратко ясно и най-вече ВЯРНО те ти развиват хиляди теории за сини цветове мозъци и не знам какво още МОЖЕШЕ ПРОСТО да кажете НЕЗНАЕМЕ, ХАЛХАБЕР СИ НЯМАМЕ И ТОВА Е.
НО БЪЛГАРИНА РЯДКО СИ ПОЗВОЛЯВА ДУМАТА НЕЗНАМ КАКТО БЕШЕ ВИДНО И ПОГОРЕ. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ ДА ВИ ПИША ТУК ЕДИКОЛКО СИ МИНУТИ ЗА ДА ИМА ЕДИН СМЕЛЧАГА КОЙТО ДА КАЖЕ НЕЗНАМ ЗАЩОТО НЕ СЕ ПРОДАВА В БЪЛГАРИЯ. БРАВО НА СМЕЛИЯ ЧОВЕК А НА ВСИЧКИ ЗНАЕЩИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ПОВЕЧЕ ДА ЗНАЯТ АРЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША В ТОЗИ ФОРУМ ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ