I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Аз бих изключила htc desire от надпреварата! Дисплея на самсунга няма равен, за операционната имам колебания, предпочитам ябълката за повечето неща. Камерата на самсунга е по добра, но и двете нямат светкавица. Аз чакам 2.2 ъпдейт на андроид и тогава ще е по добре от 3Gs, поне се надявам да е по добре! На мен ябълката ми омръзна лекинко и най-вече за това я смених!
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]На мен ябълката ми омръзна лекинко и най-вече за това я смених![/Quote]
Нормално да ти омръзне,с/д като се има предвид,че ги сменяш през две седмици телефоните... значи наистина бързо ти омръзват.(yes)(yes):)(beer)
[Quote]Аз бих изключила htc desire от надпреварата![/Quote] Това не трябваше да го пишеш..,:D че има хора които ще ги засегнеш сега.:D
Нормално да ти омръзне,с/д като се има предвид,че ги сменяш през две седмици телефоните... значи наистина бързо ти омръзват.(yes)(yes):)(beer)
[Quote]Аз бих изключила htc desire от надпреварата![/Quote] Това не трябваше да го пишеш..,:D че има хора които ще ги засегнеш сега.:D
Телефоните може да съм ги сменяла, ноооо от както пуснаха 3Gs, бях с него до преди месец и го смених не само защото ми омръзна , а и защото претърпя злополука!! Чаках 4-ката и се надявах да е с по голям дисплей и тн. за времето в което чаках не можех да седя без телефон и взех htc desire, след това започнаха бъговете със служебната ми поща и тн. Нямам намерение да се заяждам, така че ако нямате какво да кажете смислено по темата, просто си мълчете и не ме питайте нищо!! Аман от разбирачи и заядливци!!!
Трябва ли да имам антивирусна като се ровя в нета
Maxi споко,
радвам се на всеки твои пост във форума, защото знам че е безпристрастен и страшно полезен за човек които се чуди кои телефон да избере.
И аз като тебе мисля че версия 2.2 на андроид ще си заслужава повече.
А какво мислиш за айфона 4 след като се разбра проблема с обхвата и е с по лош дисплей от самсунга S
пп. момчета моля да уважавате дамата ,
maxi моля те не спирай да пишеш за телефона, каквото и да е , много ми е интересно.
Само да вметна за 1 седмица цената на телефона се срина от 1150 на 1000 лева, май до два месеца може да се вземе на прилична цена от 800 лева.
радвам се на всеки твои пост във форума, защото знам че е безпристрастен и страшно полезен за човек които се чуди кои телефон да избере.
И аз като тебе мисля че версия 2.2 на андроид ще си заслужава повече.
А какво мислиш за айфона 4 след като се разбра проблема с обхвата и е с по лош дисплей от самсунга S
пп. момчета моля да уважавате дамата ,
maxi моля те не спирай да пишеш за телефона, каквото и да е , много ми е интересно.
Само да вметна за 1 седмица цената на телефона се срина от 1150 на 1000 лева, май до два месеца може да се вземе на прилична цена от 800 лева.
Дисплеят далеч не е по-добър от на 4, поне според тествалите, а и според спецификациите. iPhone 4 има (много) по-висока пикселна гъстота и цветопредаването е по-коректно. Държи се по-добре на пряка слънчева светлина.
Имах предвид от моделите за които ме питаха, 4-ката нито съм я виждала, нито съм я докосвала :( за съжаление! Ако не ги изтеглят от мрежата, на 27 ще го напипам!
Благодаря :) за дисплея ще съм категорична към края на месеца, чакам Iphone 4, ако междувременно не го изтеглят от мрежата :( За обхвата, никой от моите приятели в чужбина не се е оплакал, а имам 4 човека, които го ползват. За това искам лично да се убедя, имайки предвид манипулациите с цел негативизъм, които може да се извършват, вярвам само на очите си :D
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Нямам намерение да се заяждам, така че ако нямате какво да кажете смислено по темата, просто си мълчете и не ме питайте нищо!! Аман от разбирачи и заядливци!!![/Quote]
Аз също нямам намерение да се заяждам... но по-добре и Вие си мълчете,без това самата казвате,че - [Quote]вярвам само на очите си :D [/Quote] (yes)
Аз също нямам намерение да се заяждам... но по-добре и Вие си мълчете,без това самата казвате,че - [Quote]вярвам само на очите си :D [/Quote] (yes)
Точно за това, говоря само от опит!