I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Колега при Галакси С има меню "mobile network" и там имам още няколко настройки: Data roaming, Access Point Names, Network Mode, Network operators! Какво ли не пробвах и още си ми пише, че услугата за данни, че е активирана! :( Никой ли незнае как да спра тоя скапан трафик на данни? (angry)
С андроид 2.1 версия ли си?
Ако да - можеш ли да го ъпдейтнеш до 2.2?
За 2.1 не мога да ти помогна - нека някой друг да се включи.
:)
Ако да - можеш ли да го ъпдейтнеш до 2.2?
За 2.1 не мога да ти помогна - нека някой друг да се включи.
:)
Кое му е скапаното на трафика за данни? Това в крайна сметка са устройства, създадени за активно ползване на мобилен интернет...
Access point names-от ляв бутон Reset to default не става ли така:|занули всичко,ако трябва фабрични настройки върни,не забравяй да рестартираш след като си избрал дедена опция!
Махни отметката на Use packet data (то си пише под него, че това активира data network).
Ако си сложил Froyo, като натиснеш и задържиш power бутона ти излиза едно меню Phone options (Silent mode, Airplane mode), там е добавена една нова опция Data network mode. Когато е деактивирана, нет може да ползваш на телефона само през Wi-Fi. Няма да използва мобилният никога.
Ако си сложил Froyo, като натиснеш и задържиш power бутона ти излиза едно меню Phone options (Silent mode, Airplane mode), там е добавена една нова опция Data network mode. Когато е деактивирана, нет може да ползваш на телефона само през Wi-Fi. Няма да използва мобилният никога.
здравейте.нека някой собственик на галакси да ми помогне.
моля,кажете дали вградения брузер поддържа функцията grab and drob.
ще се опитам с няколко думи да обясня по точно.
наберете в гугъл gladiatus bg ще ви даде браузърна игра,направете си регисрация и като влезете в самата игра пробвай те да махате и слагате доспехите на героя.(каска броня и т.н.)
имам н900 и снея го правя.
разбрах че дизайар неможе.
пишете ми.
моля,кажете дали вградения брузер поддържа функцията grab and drob.
ще се опитам с няколко думи да обясня по точно.
наберете в гугъл gladiatus bg ще ви даде браузърна игра,направете си регисрация и като влезете в самата игра пробвай те да махате и слагате доспехите на героя.(каска броня и т.н.)
имам н900 и снея го правя.
разбрах че дизайар неможе.
пишете ми.
В крайна сметка кога ще има ъпдейт до 2.2 през Kies,защото на мен,като цъкна "Надстройване на Фърмуеър" и ми показва съобщение,че съм с най-новата версия...А съм с 2.1
Къде се намира тази опция "Use packet data" (blush) Иначе никък не става! Дори като върна фабричните настройки и пак не става! Не е възможно да няма такаква опция за изключване на трафика! (angry)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
И аз и други ти го написаха вече. Ако си с версия на Андроид 2.1 няма да я имаш тази настройка за изключване на датата. Направи си ъпдейт до 2.2 :)
пп Между другото има програми в маркета APNdroid, Toggle Data Widget , но аз лично не съм ги ползвала, а по форуми пишат, че не ставало с тях.
пп Между другото има програми в маркета APNdroid, Toggle Data Widget , но аз лично не съм ги ползвала, а по форуми пишат, че не ставало с тях.
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Виж дали си с новата версия на Киес, защото и на мен със старата ми даваше, че няма упдейт за телефона ми.