I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Мислех, че е излезнал вече за всички версии. Даже моят защото е операторски (ромът е специален за оператора, логото, картинки, програми) закъсня доста, но пак вече забравих кога го ъпдейтнах до фройо. Иначе моята версията на киес е 1.5.3
Колеги искам да ви попитам за една програмка, ако изобщо има такава! Значи един приятел ми каза, че един негов познат има на Айфон 4 програмка, с която като слуша някаква непозната песен на ТВ-то или другаде пуска програмката и тя автоматично е намира песента в нета и може да се дръпне? (whistle) На мен нещо ми се струва невъзможно това или наистина има такава програмка? (blush)
Shazam, потърси я в маркета, безплатна е!
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
Tози пост е адресиран към carlos_de_la_vega, който до колкото разбирам има проблем с разпознаването на телефона от KIES, както и към всички други с подобен проблем. Аз съм с B7722. Играх си 4 дена с инсталации и преинсталации на KIES, но безрезултатно - телефона не можеше да бъде разпознат от програмата и тогава ми мина през ум да си направя отделна, нова инсталация на Windows XP на другия ми харддиск. След като я направих, инсталирах KIES и като свързах телефона към USB кабела не можах да повярвам на очите си - телефона беше разпознат и всичко си тръгна 1 към 1 както се казва. Според мен при инсталирани програми, които използват USB портовете като Bluetooth или други подобни, KIES не може правилно да настрои портовете, а в самата програма няма допълнителна настройка на портове. Така, че засега това е най-бързия и успешен вариант! Успех с пробите!!
случвало ли ви се е да загубите google accounta... (да не може да се свържете.) от къде може да се поднови генерално?
На всички "Братя по телефон" - Galaxy S = Весела Коледа и Щастлива Нова Година !!!!!!:D
Благодаря Подобно :) Весело посрещане на всичи(beer)
Благодаря и на вас весело изкарване на празниците!(beer)
Mоже ли нпкой да даде малко инфо за Voodoo 5?Интересува ме,дали има видими подобрения в бързината на телефона.