I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Дюд, добре, че си ги загубил тия слушалки - звукът през тях е просто ужасен. Направо си е разхищение на wolfson чипа в телефона да се слуша с подобни боклуци. Ако все пак токлова много ти харесват, а мойте не съм ги хвърлил на боклука все още, макар че там им е мястото, та може да ти ги дам. Иначе дори Nokia имат по-добри слушалки, ако искаш и хендсфрий.
[Quote]Не споря, за мен клиповете на OmniaHD са далеч от добото качество. просто казах, че ако стигне 24 кадара в секунда, ще го виждаш идеално.[/Quote]
Поредното мнение на Специалиста :D
Поредното мнение на Специалиста :D
След няколко дни чакане да го получат - днес най-накрая си го взех. Дисплея меко казано е страхотен. Тепърва ще го разучавам телефона, а сега го ъпдейтвам през Kies-а.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Честито. Колкото и странно да звучи, изпитвам искрена радост за теб. Никакъв сарказъм, никакъв цинизъм. Не знам как да го обясня.
Успех с Android, ако имаш някакви въпроси, не се колебай да пишеш ЛС.
:)
Успех с Android, ако имаш някакви въпроси, не се колебай да пишеш ЛС.
:)
Честито и от мен. Надявам се най-после да оцениш предимствата на смартфона и да ти олеснят живота с пълна сила. Не се безпокой, ако имаш проблеми, хората в темата са много приятни, винаги има кой да ти помогне и ще му свикнеш бързо. Впрочем, вече не ти е толквоа хубаво, когато погледнеш друг дисплей, нали? :D
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Честито и от мен. С здраве да си ползваш най-добрият тел.с Андроид.(yes)
Мерси и на 3-ма ви за пожеланията.
[Quote]deezel:
ако имаш някакви въпроси, не се колебай да пишеш ЛС[/Quote].
По принцип имам, но няма да са никак малко, затова ще питам google какво знае и ако се наложи ще ти драсна ЛС някой път.
[Quote]keyone:
Надявам се най-после да оцениш предимствата на смартфона и да ти олеснят живота с пълна сила.
Впрочем, вече не ти е толквоа хубаво, когато погледнеш друг дисплей, нали? [/Quote]
Аз отдавна знам предимствата на смартфоните, но Symbian (Windows Mobile също) не ми допада(т), ако ще и с 4 ядрен процесор и 2 GB RAM да е телефона.
Исках да е нещо ново, различно от всичко останало и се насочих към Android.
Просто ми е по-удобно на 4 инча (3,5 и подобни са ми по-трудни за писане, защото съм с едри пръсти) - въпрос на време е да свикна с qwerty-то и swype.
[Quote]deezel:
ако имаш някакви въпроси, не се колебай да пишеш ЛС[/Quote].
По принцип имам, но няма да са никак малко, затова ще питам google какво знае и ако се наложи ще ти драсна ЛС някой път.
[Quote]keyone:
Надявам се най-после да оцениш предимствата на смартфона и да ти олеснят живота с пълна сила.
Впрочем, вече не ти е толквоа хубаво, когато погледнеш друг дисплей, нали? [/Quote]
Аз отдавна знам предимствата на смартфоните, но Symbian (Windows Mobile също) не ми допада(т), ако ще и с 4 ядрен процесор и 2 GB RAM да е телефона.
Исках да е нещо ново, различно от всичко останало и се насочих към Android.
Просто ми е по-удобно на 4 инча (3,5 и подобни са ми по-трудни за писане, защото съм с едри пръсти) - въпрос на време е да свикна с qwerty-то и swype.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Аз просто не успях да свикна със Swype и подобни клавиатури. Дори пишейки на английски, нямам времето и желанието да мигрирам към изцяло нов метод за въвеждане на текст.
Иначе, говорейки за клавиатури, с две ръце препоръчвам Smart Keyboard Pro. Поддържа мултитъч, което е най-важното, има фонетична подредба и учудващо пълен български речник за автокорекция. Поддържа скинове, както и различни звуци, може да се модифицира почти всичко.
Иначе, говорейки за клавиатури, с две ръце препоръчвам Smart Keyboard Pro. Поддържа мултитъч, което е най-важното, има фонетична подредба и учудващо пълен български речник за автокорекция. Поддържа скинове, както и различни звуци, може да се модифицира почти всичко.
Като за начало, мина ли през фиксовете? Има си някои тънкости моделът, ако не се справяш, моля, пиши и на мен, с удоволствие ще борим злото и проблемите! :D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Честито и от мен!
Аз също предлагам помощта си като 7 месечен собственик на SGS :)
Ако имаш въпроси, пиши ми на лична
Аз също предлагам помощта си като 7 месечен собственик на SGS :)
Ако имаш въпроси, пиши ми на лична