I9000 Galaxy S

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от centur » 14 яну 2011, 17:47

Сега вече няма да ми се подиграваш, че браузвам на 2 инча дисплей и това, че ползвам античен телефон (C902).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 15 яну 2011, 14:41

Никога няма да си позволя да ти подигравам за нещо. Ти сам си реши, че е така. Също така c902, не е античен, а напълно актуален модел в момента. Иначе, ти препоръчвам да си имаш root. I9000 става пъргав, ако го се позанимаваш малко с него.

Потребителски аватар
centur

Мнение от centur » 15 яну 2011, 18:47

Нека си припомним какво ми писа тук: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=299867&cat_id=1&view=0

[Quote]vladovn:

[B]Има толкова смисъл, колкото да сърфираш в интернет страници през мобилен телефон, особено ако е с двуинчов дисплей.[/B] С телефона може да отваряш страници, но колко е удобно?[/Quote]

То е ясно, че се подиграваш и без да го казваш директно.
Apple Watch S10 LTE 46мм

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 15 яну 2011, 22:22

Каква подигравка, истината ти казва човека. Не усещаш ли каква е разликата сега? Не ти говоря само за размера на дисплея, а за рендерирането на страниците, за възможностите на браузъра и удоволствието при сърфиране.
Същото е и с нещата които по-рано подметна, можеш и на ериксона да гледаш филми, ако ги конвертираш. Но друго си е направо да метнеш филма със субтитрите и да не се занимаваш с нищо, или директно да дръпнеш торента от телефона, или пък да си стриймваш филмите от харддиска на компютъра и т.н.

На теб винаги съм ти се чудил, от една страна съм забелязал, че обичаш да ръчкаш по телефона и да качваш най-различни програми или игри... А от друга страна, толкова време не искаше да вземеш идеалното устройство за това – смартфона.

vladovn

Мнение от vladovn » 16 яну 2011, 00:06

Е, явно не съм разбран правилно. Благодаря board за подкрепата.
@[i]centur[/i]: Как реши, че ти се смея? Аз също съм пробвал не един път да сърфирам на двуинчов дисплей и ми е пределно ясно. Колкото и малко по - големи да са екраните на смартовете, то те предлагат несравнимо браузване. I9000 e чудесен за целта, екрана е доста голям, OS и браузъра работят доста прилично.

Потребителски аватар
centur

Мнение от centur » 16 яну 2011, 00:12

[Quote]board:
Не ти говоря само за размера на дисплея, а за рендерирането на страниците, за възможностите на браузъра и удоволствието при сърфиране.[/Quote]

Изискването ми беше да бъде поне 4 инча (преди съм браузвал с HD2 и ми беше по-удобно, отколкото на други телефони с по-малки тъчскрийн дисплеи), защото съм с по-едри пръсти и НЕ са ми удобни за писане дисплеи с 3,[B]X[/B] инча диагонал.
Една от причините да избера Android-а е бразуъра, няма страница, която да не може да отвори с flash видео и т.н. (SkyFire изобщо не ми го хвали - в пъти по-муден е от вградения, който направо лети).

[Quote]board:
На теб винаги съм ти се чудил, от една страна съм забелязал, че обичаш да ръчкаш по телефона и да качваш най-различни програми или игри...
А от друга страна, толкова време не искаше да вземеш идеалното устройство за това – смартфона. [/Quote]

Програми съм качил, колкото ми харесат, но игри - колкото на пръстите на едната ти ръка (Asphalt 5, Angry Birds, Labyrinth, Unblock Me Free и Chess - от тях съм играл Asphalt, колкото да я тествам, както и Angry Birds - от любопитсво, а останалите още не съм ги пускал да ги пробвам даже).
Чак идеалното не мога да го нарека, но е най-доброто, което [u]МИ[/u] върши работа.
Apple Watch S10 LTE 46мм

vladovn

Мнение от vladovn » 16 яну 2011, 00:17

Unblock Me Free е като пъзел. Доста е занимателна, но трябва да имаш търпение за да преминеш всичките нива.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 16 яну 2011, 00:49

Ако искаш да видиш малко графична мощ, влез в androidbg и свали dungeon defenders, dungeon hunter, spiderman, NOVA, NFS Shift, Quake 3 и все в тоя дух...
Едва ли си ползваш телефона за играчка, но ще се порадваш на сравнително добра графика върху уникален дисплей.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 16 яну 2011, 02:15

Сваляй need for speed shift, тва е най-добрата рейсинг игра за андроид според мен, макар че единствената дет аз изиграх изцяло беше сплинтер сел, че не я доиграх на айфона.

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 16 яну 2011, 05:13

Тази графична мощ която му препоръчвате с[B] лангфиксовете[/B], ще му изтощава батерията много по бързо от обикновено.
Аз не му препоръчвам това да го прави и освен това е много опасно.
Препочъчвам му ако толквоа много иска по бърза работа на телефона да си закупи най новия Samsung Galaxy S2 който се очаква да е 2 ядрен процесор

[B]Unblock Me Free[/B] не е моя тип игра :)
аз ти препоръчвам[B] Sky Force [/B]но е няма я адроид маркета а е има на други места.

[B]need for speed [/B] също не ми допада.

Програма читава за записване на разговори за android все още няма!
Тази която казвате записва много слабо и със шумове всичко и е много бъгава.
Тук symbian предлага много добра програма за записване на разговори.Ето за това една [B]Nokia N8 [/B]ще ми свърши чудеста работа при записването на разговори.

[B]Best of Electric Spoofaloo: TRON: Angry Birds [/B]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s9FftNwQCrc&feature=youtu.be&hd=1[/Youtube](woo)

Отговори