I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Вие ме изкарахте направо геймър, даже още не съм ползвал телефона така да се каже и вече ми препоръчват Galaxy S2 :D
@jamesjames от изброените игри в твоя пост "познавам" единствено NFS Shift и Quake 3, а другите за пръв път ги чувам (виждам в твоя пост), колкото и смешно да ти звучи това.
Който иска да си играе игри на неговия си телефон - аз моя го ползвам със съвсем друго предназначение.
@jamesjames от изброените игри в твоя пост "познавам" единствено NFS Shift и Quake 3, а другите за пръв път ги чувам (виждам в твоя пост), колкото и смешно да ти звучи това.
Който иска да си играе игри на неговия си телефон - аз моя го ползвам със съвсем друго предназначение.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
А бе да, и аз също. Но поне съм ги качвал от любопитство, за да видя как се развиват.
А това, че батерията ти пада по-бързо с лаг фикс и, че е ''много опасно'' са някакви абсолютно абсурдни глупости, в които няма грам истина.
А това, че батерията ти пада по-бързо с лаг фикс и, че е ''много опасно'' са някакви абсолютно абсурдни глупости, в които няма грам истина.
-
- Регистриран: 11 сеп 2008, 21:19
Много яко, да си купиш телефон и да неможеш да му използваш wi-fi!!! МНОГО ЯКО!!!:X
Имам два домашни, единия на виваком а другия на местен интернет доставчик. На местния доставчик кодировката е WEP, а на вивакомския WPA2-PSK. Връзвам се и на двата, но до там... нищо не може да се отвори, нито интернет експлорера, нито маркета, гугъл мапс... нищо.
Ако има някой, който може да ми помогне да заповяда... :|
Имам два домашни, единия на виваком а другия на местен интернет доставчик. На местния доставчик кодировката е WEP, а на вивакомския WPA2-PSK. Връзвам се и на двата, но до там... нищо не може да се отвори, нито интернет експлорера, нито маркета, гугъл мапс... нищо.
Ако има някой, който може да ми помогне да заповяда... :|
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Да не си ограничен по МАС адрес кои и колко устройства можеш да свързваш?
Аз не съм имал никакви проблеми с Wi-Fi-я у нас, а съм с WPA2.
Аз не съм имал никакви проблеми с Wi-Fi-я у нас, а съм с WPA2.
Направи му Hard Reset: [B]*2767*3855#[/B]
Той се използва за формат на телефона до фабричните настройки познат още като [B]WIPE[/B].
Ще преинсталира също и firmware-а на телефона.
Не съм имал проблем с WPA/WPA2-PSK (скрийншота)
Той се използва за формат на телефона до фабричните настройки познат още като [B]WIPE[/B].
Ще преинсталира също и firmware-а на телефона.
Не съм имал проблем с WPA/WPA2-PSK (скрийншота)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
Не момчета, не става.. :X
Пробвах всичко, това което ми написахте плюс още куп други операции, които пише по форумите и няма и няма...
Сменях криптирането на WiFi-я, инсталирах програми на Галаксито, пробвах със статичен IP, с автоматичен, влизах в настройките на самия рутер... и се изчерпах, туй то...
Ако може да дадете някой съвет, ще съм ви много благодарен.
Даже се замислям да връщам телефона. Кажете ми нормално ли е да си купиш телефон и вместо да му се кефиш първите 1,2,3 дни, аз да човъркам, и се пробвам да го пусна!!! Това е недопустимо!!!
Пробвах всичко, това което ми написахте плюс още куп други операции, които пише по форумите и няма и няма...
Сменях криптирането на WiFi-я, инсталирах програми на Галаксито, пробвах със статичен IP, с автоматичен, влизах в настройките на самия рутер... и се изчерпах, туй то...
Ако може да дадете някой съвет, ще съм ви много благодарен.
Даже се замислям да връщам телефона. Кажете ми нормално ли е да си купиш телефон и вместо да му се кефиш първите 1,2,3 дни, аз да човъркам, и се пробвам да го пусна!!! Това е недопустимо!!!
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
да нямаш ограничение по TTL? направи един ping и виж TTL=?
-
Здравей, направих ping на 192.168.1.1 и не ми показа нищо конкретно, пакетита са си ок.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
направи ping от компютъра към някой сайт, например : ping data.bg и виж стойността на TTL, ако е нула значи доставчика те ограничава....това го правят някои все още, за да не можеш да свързваш повече от 1 комп....реално ти се свързваш към рутъра, но трансфер няма...
-
направих пинг на dir.bg, mobilebulgaria.com, data.bg и dnes.bg
на dir.bg TTL e 56, na mobilebulgaria.com TTL e 58, на дata.bg TTL e 59 а на dnes.bg не стана.
значи всичко си е ок, какво друго може да направя?
на dir.bg TTL e 56, na mobilebulgaria.com TTL e 58, на дata.bg TTL e 59 а на dnes.bg не стана.
значи всичко си е ок, какво друго може да направя?