I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Че Android е пълна скръб откъм игри, не мога да отрека, но
[Quote]А там са най-кадърните и добри програмисти и на тях може да се вярва.[/Quote]
Gameloft са нарицателно за мързеливо и немарливо студио.
[Quote]А там са най-кадърните и добри програмисти и на тях може да се вярва.[/Quote]
Gameloft са нарицателно за мързеливо и немарливо студио.
Темата е разчистена.
Всъщност не съм съгласен, след айос андроид е с най-много игри, а пък геймлофт заедно с еа са фирмите, които правят най-много игри с качествен геймплей, и сингъл и мултиплейър, от останалите дивелъпъри я понякога се появи нещо такова я не.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Благодаря много за намесата на модераторите, крайно време беше някой да разчисти спама.
Искам да помоля всички колеги от тук нататък в тази тема само по същество да пишат.
Има си спам тема пишете си там наволя!
[B]Само немога да разбера защо сдтоят обидните постове на дизел и на армандо?[/B]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/329031/5/0/0/re-samsung-i9000-galaxy-s
http://www.mobilebulgaria.com/forum/329030/5/0/0/re-samsung-i9000-galaxy-s
Моля да се почистят всички обиди и спам!
Някой да сподели някоя интересна игра или приложение?
Ето едно което познава коя песен върви в момента и ти е тегли от нета, много е интересно и полезно.
казва се [B]Shazam[/B] и приложение за рязане на песен по желание [B]RINGDROID[/B]
Искам да помоля всички колеги от тук нататък в тази тема само по същество да пишат.
Има си спам тема пишете си там наволя!
[B]Само немога да разбера защо сдтоят обидните постове на дизел и на армандо?[/B]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/329031/5/0/0/re-samsung-i9000-galaxy-s
http://www.mobilebulgaria.com/forum/329030/5/0/0/re-samsung-i9000-galaxy-s
Моля да се почистят всички обиди и спам!
Някой да сподели някоя интересна игра или приложение?
Ето едно което познава коя песен върви в момента и ти е тегли от нета, много е интересно и полезно.
казва се [B]Shazam[/B] и приложение за рязане на песен по желание [B]RINGDROID[/B]
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 21:58
Колеги,помагайте със съвети,моля! Galaxy S имам от края на юли 2010г,купен от Ментел. Преминах през двата официални ъпдейта 2.1.1 и 2.2,които са за БГ. Незнам точно на кой от тях цветовете ми се промениха,така че сега телефона дърпа към някакъв зеленикаво жълт нюанс. Дисплеят си е супер ярък и останалите марки телефони все още изглеждат с остарели дисплей пред него,но сръвнено с друг Супер Амолед положението не е както трябва. Другият проблем ми е със свръх чувствителността на микрофона /който винаги си е бил такъв/. Когато снимам клип-звукът не е хич добре,когато съм в шумна среда се чува трудно с доста странични шумове,а особено ясно си проличава ,когато използвам една програма,представляваща запалка реагираща на звука ,пламъкът не иска дори да се задържи,защото се регистрират много шумове. Резетвал съм телефона от менюто му и чрез цифровата комбинация за Фактори Резет,ефектът е никакъв.
Според вас от какво може да са проблемите и най-вече,как да им обясня на сервиза какви са проблемите и да ги видят,че искренно се съмняват да отразят за какво става въпрос?
Благодаря предварително!
Според вас от какво може да са проблемите и най-вече,как да им обясня на сервиза какви са проблемите и да ги видят,че искренно се съмняват да отразят за какво става въпрос?
Благодаря предварително!
ННе знам за цветовете - аз нямам такива проблеми. Предлагам да пачнеш kies и да си сложиш Андроид 2.2.1 и виж дали ще се оправят. Също така, когато сложиш 2.2.1, сложи и новия Voodoo 5.4.1 - хем ще ти стане много по-бърз телефона, хем ще вади по-добър звук заради новия voodoo sound, а и има настройки за качеството на звука, когато снимаш клипове и особено за шумна среда е на светлинни години пред скапаните драйвъри на самсунг. (yes)
едит: освен това, ако проблемът с цветовете е причинен от ъпгрейда, който си naправил, то той няма да се оправи с какъвто и да било рисет, защото фактъри рисета не връща верията на андроид към предишната - ще се наложи да го флашнеш с друга версия, ако с ъпдейт през kies на 2.2.1 не се оправи.
едит: освен това, ако проблемът с цветовете е причинен от ъпгрейда, който си naправил, то той няма да се оправи с какъвто и да било рисет, защото фактъри рисета не връща верията на андроид към предишната - ще се наложи да го флашнеш с друга версия, ако с ъпдейт през kies на 2.2.1 не се оправи.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Днеска дръпнах новия Kies много по удобен е от стария.
Аз още снощи го дръпнах и първото нещо,което ми направи впечатление беше, че информацията за телефона е с допълнение (MTL), т.е. M-Tel.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 27 дек 2006, 16:31
Това MTL ти е продуктовия код според койти KIes дава ъпдейтите,за телефоните купени от VIVATEL e VVT,а за тези закупени от GLOBUL е COS.Прод.код е от голямо значение, при различните прод.кодове в България разликата във времето на официалния ъдейт до 2.2 бе около 2 месеца!
За нетърпеливите, при пачване на KIes spoof-вате продуктовия код на XEU и KIes ви позволява ъпдейт до 2.2.1, който според мен е мноооооого по-добре от 2.2. Беше излязла информяция че скоро 2.2.1 ще излезе за Румъния и България, но доколко това е вярно никой не знае.