I9000 Galaxy S

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от board » 20 юли 2010, 16:13

Galaxy S май е сериозен претендент да победи iPhone 4 и при проблема с антената:D
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LROTHrTR92k[/Youtube]

toldoto
Регистриран: 25 окт 2009, 23:09

Мнение от toldoto » 20 юли 2010, 16:53

[B]Но определено има по-голям 4 инча и красив, качествен Super Amoled дисплeй samsung galaxy S от iPhone 4 (whistle):P[/B]

[B]ФАКТ![/B]

http://www.youtube.com/watch?v=Y0BMBiYEKVE

С прехваления ретина дисплей могат да си избършат задните меки части от Apple.Super Amolet дисплея е просто несравним с айфона. Изглежда все едно е класи над другия. [B]ФАКТ[/B]....може да си скубете косите и да си ядете пръстите на ръцете аплефенчета но чичко ви Джобс не е избрал най-модерния и добър дисплей за 4 тото си издаване на отрочето си, което ме радва за да има за какво да се хванем с него, да не се мисли за вездесъщ какъвто никой смъртен не е!!!! Освен това какво е това 3,5 инча вече 4 издания от 2007 насам , хайде конкурентите вече са на 4 инча изоставате Apple :)Осъзнайте се обхвата ви е най-малкото което ме отблъсква от телефона ви а размера и качеството на дисплея е най-големия минус за телефона според мен и липсата на пълна flash 10.1 както е при android 2.2

Това с обхвана не важи за България, при нас клетките на операторите са на много по голяма гъстота отколкото да речем в Америка или Англия, поради по малката площ на страната ни.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 20 юли 2010, 17:09

Много бързо запяхте друга песен, айфоните трябва да се изтеглят от пазара, а за самсунга няма проблеми, защото българските мрежи са яки ;)

И понеже темата стана неудобна дай да говорим за дисплеи. ;) Ти кога успя да сравниш дисплеите, че чак и ФАКТИ даваш? Или щом е по-шаренко е по-яко? Разбра ли каква е реалната резолюция на тези OLED дисплеи?

toldoto

Мнение от toldoto » 20 юли 2010, 17:14

[B]ето го факта гледай внимателно за големината 4 инча , яркоста и красотата на дисплея на Samsung Galaxy S[/B], да не навлизам за подробности като дебелина на дисплей, колко енергия харчи този на айфона и този на самсунга че свят ще ти се завие :) ТФТ е морално остаряла леко подобрена като пиксели от Apple но това не го прави съвременен и най-добър... така че който си вземе айфон 4 да не се заблуждава че ще има най-добрия телефон
[B]ФАКТ![/B]

http://www.youtube.com/watch?v=Y0BMBiYEKVE

още нещо и като хардуер Samsunga отвява iPhone 4 и освен това android 2.2 предлага пълен flash 10.1 нещо което iOS 4 няма да предлага поне в близкото обозримо бъдеще
поради благия и мил характер на чичко Джобс, с кой ли не се е скарал и на кой ли не е враг вече незнам, дори и на всички производители скочи на мобилни телефони че им били некачествени антените за да замаже своя недостатък.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 20 юли 2010, 17:25

[Quote]скочи на мобилни телефони че им били некачетвени антените за да замаже своя недостатък[/Quote]
Ти видя ли какво става със сигнала на Galaxy S?
И стига си сменял темата и ревал по други въпроси.

toldoto

Мнение от toldoto » 20 юли 2010, 17:30

Казах ти за обхвата на телефоните във България този проблем просто не съществува поради гъстотата на мрежата на операторите.
Ти живееш във България предполагам, така че какво те грее как ще е обхвата в Америка да речем или Англия!
Бас ловя че нито iPhone 4 нито Samsung Galaxy S ще имат проблем с обхвата при нашите условия ако щеш и с две ръце да го държиш както го направи между впрочем един колега като тества антената на iPhone 4 с две ръце го държа, клипа е в темата за iPhone 4 . Другаде са недостатъците на телефона, най-фрапиращ за мен е големината на дисплея , качеството на изображението, единствено признавам за яснотата на образа че е на ниво, но само това за мое голямо съжаление.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 20 юли 2010, 17:58

Друго е интересното, че въпреки, че Galaxy S проявява същите симптоми с обхвата, това не е отразено почти никъде. Докато при айфон 4 се опищя света.

Не ми се влиза в спорове за двата телефона, защото и аз все още се чудя кой от тях да избера. И не искам после да се окаже, че съм оплюл телефона, който ще си взема :)
Но във всеки случай са две чудесни машинки и едва ли човек ще сбърка, която и да избере.(освен ако не живее на място със слаб обхват:))
Иначе за мен голямото предимство на айфона е софтуера в App Store.

toldoto

Мнение от toldoto » 20 юли 2010, 18:10

[Quote]Но във всеки случай са две чудесни машинки и едва ли човек ще сбърка, която и да избере.(освен ако не живее на място със слаб обхват)
Иначе за мен голямото предимство на айфона е софтуера в App Store.[/Quote]

Съгласен (yes) само дето ми е малко тъмна Индия какво има толкова примамливо в App Store което го няма примерно в Android market ;):P или Ovi Store Nokia :)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 20 юли 2010, 18:39

Няма по-тъп въпрос, честно.

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Мнение от 888888 » 20 юли 2010, 18:43

[Quote]Съгласен (yes) само дето ми е малко тъмна Индия какво има толкова примамливо в App Store което го няма примерно в Android market ;):P или Ovi Store Nokia :)[/Quote]
Ябълки и то угризани има в AppStore, което в другите го няма (woo):D:D:D !! Иначе всичко друго си го има и при останалите...;):D !!!

Отговори