I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:29
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Nqmam bg ezik.na telefona izvinqvam se nqkoi znae li dali shte ima skype versiq koqto pozvolqva video razgovori i zq galaxy S zashtoto v segashniq update uslugata e samo za opredeleni modeli
Ето версия, която поддържа видеоразговори в skype: androidbg.com/forum/post202230.html#p202230
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте .Предстои ми покупка на телефон. Пред голяма дилема съм между SGS и SGS-2 . Знам,че много от Вас вече дълго време използват SGS . Искам съвет - СГС ми беше фаворита докато невидях СГС-2 - уникален дисплей . Ще го използвам за сърфиране,малко имейли и някой игрички. По-принцип разликата от 250-300 лв.(630-(860-930) ) не е чак такава болка за умиране , но все пак . Дали наистина си заслужава.Ще съм благодарен особенно на някой , който е имал и 2-та - да каже наистина обективно мнение . Благодарности на всички,които кажат мнението си .
Ми хващаш ги един до друг и преценяваш дали наистина 300лв отгоре си заслужава и по-важното дали ти трябва наистина по-новия модел.
Искам да попитам относно покритието на дисплея смисъл има ли някакво защитно покритие като Gorilla или нещо подобно???
Ами има Gorilla Glass, но въпреки това аз съм му лепнал протектор, понеже на iPhone 4-ката ми, който също е с Gorilla Glass, го изпуснах и отпред доста се надраска. Така, че всъщност Gorilla-та не е толкова здраво, колкото пишат. Имай едно на ум и му лепни протектор според мен.
Моя Galaxy S го ползвам вече от половин година и съм го слагал при ключове и друг телефон, но няма и драскотина по екрана. В youtube имаше клипче как се мъчат да го надраскат с гвоздеи, видии и какво ли не, но чак с макетно ножче с всичка сила натискаха да направят драскотина и тя беше тънка като косъм.
Освен, ако не носиш в джоба си макетни ножчета и притискаш силно телефона - друг начин няма как да го надраскаш.
Освен, ако не носиш в джоба си макетни ножчета и притискаш силно телефона - друг начин няма как да го надраскаш.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Маркетинга е голяма работа.Макетни ножчета , джобове - бля , бля .
Сложете си Вие 1 предпазно фолио да ти е мирна главата .
Лека .
Сложете си Вие 1 предпазно фолио да ти е мирна главата .
Лека .