I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
[Quote]Samsung Galaxy S II:
Една добра новина за всички, андроид 2.3.4 се очаква до края на 3 тото тримесечие от Samsung.(flower);) [/Quote]
Ние си го ползваме неофициално през Odin от 2 месеца насам :P
[Quote]potihosamo:
Здрасти, имам запитване директно към centur, защото знам че няма да ми даде грешен съвет. Моля те посъветвай ме дали си заслужава да се руут-не телефона понеже аз обичам всичко да ми е ъпдейтнато на телефона а с 2.3.4 JVQ нещо не излизат новите ъпдейти в маркета . Това е странно защото с предишната версия 2.3.4 JVP не съм сигурен но беше подобно всичко беше наред. Молбата ми към тебе е да ме посъветваш дали си струва да се руут-не телефона или има друго решение. Благодаря ти много предварително имам ти доверие , защото виждам че въпреки всичко си най-запознат с андроид и самсунг галакси С . [/Quote]
Защо ще го root-ваш, заради ъпдейти в Market-а?
Ъпдейтите в Market-а си излизат, когато има налична(и) нова(и) версия(и) на програма(и).
Понякога се случва да излизат по няколко ъпдейта на различни програми на ден, а понякога с дни да няма нищо за обновяване, но затова НЕ е виновна JVQ версията, а е напълно нормално.
При мен от около 1 седмица насам нямах нови ъпдейти на програмите (инсталираните в телефона имам предвид) в Market-а и чак преди 2 - 3 дни излезе ъпдейт на VitalPlayer Neon - от тогава насам нов ъпдейт не ми е излизал за програмите (отново инсталираните в телефона имам предвид).
Една добра новина за всички, андроид 2.3.4 се очаква до края на 3 тото тримесечие от Samsung.(flower);) [/Quote]
Ние си го ползваме неофициално през Odin от 2 месеца насам :P
[Quote]potihosamo:
Здрасти, имам запитване директно към centur, защото знам че няма да ми даде грешен съвет. Моля те посъветвай ме дали си заслужава да се руут-не телефона понеже аз обичам всичко да ми е ъпдейтнато на телефона а с 2.3.4 JVQ нещо не излизат новите ъпдейти в маркета . Това е странно защото с предишната версия 2.3.4 JVP не съм сигурен но беше подобно всичко беше наред. Молбата ми към тебе е да ме посъветваш дали си струва да се руут-не телефона или има друго решение. Благодаря ти много предварително имам ти доверие , защото виждам че въпреки всичко си най-запознат с андроид и самсунг галакси С . [/Quote]
Защо ще го root-ваш, заради ъпдейти в Market-а?
Ъпдейтите в Market-а си излизат, когато има налична(и) нова(и) версия(и) на програма(и).
Понякога се случва да излизат по няколко ъпдейта на различни програми на ден, а понякога с дни да няма нищо за обновяване, но затова НЕ е виновна JVQ версията, а е напълно нормално.
При мен от около 1 седмица насам нямах нови ъпдейти на програмите (инсталираните в телефона имам предвид) в Market-а и чак преди 2 - 3 дни излезе ъпдейт на VitalPlayer Neon - от тогава насам нов ъпдейт не ми е излизал за програмите (отново инсталираните в телефона имам предвид).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:29
Izvinqvam se za latinicata no nqmam.bg klaviatura nqma da.rootvam . Blagodarq centur no problema e v tova che s predishnata versiq 2.3.4 mi izlizaha prilojeniq v marketa koito v momenta ne izlizat. Za primer shte dam google maps. S predishnata versiq beshe vidima v marketa i imashe update. Sega ima nov update no na men ne mi izliza. Tova e samo.primer. Ako imash reshenie na tozi problem shte sum ti zaduljen. Izvinete oshte edin put za latinicata
@potihosamo не ти излиза ъпдейт, защото (при JVQ) имаш последната версия 5.5.0, а при JVP си имал по-стара версия на Google Maps-а и затова ти е излизало ъпдейт в Market-а.
По принцип има по-нова версия на Google Maps (5.7.0), но тя НЕ е налична за България, а само за САЩ.
По принцип има по-нова версия на Google Maps (5.7.0), но тя НЕ е налична за България, а само за САЩ.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
Razbiram stana.mi qsno veche . Blagodarq mnogo (beer)(yes)
ако имаш root тогава ще може да използваш приложение като marketaccess, за да инсталираш приложения, които са само за щатите или други страни. лъже android market, че си с оператор от съответната страна.
-
I tova mi e qsno no dali ima neshto interesno ot prilojeniqta za shtatite koeto da si struva root?
приложения като google maps, google+ и т.н., които не излизат в българия.
[B]Google+[/B] се инсталира и без root ;)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
все още не се показва в българския аndroid market ако не се използва marketaccess.
Аз си го изтеглих от XDA и го ползвам без да имам marketaccess.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм