I9000 Galaxy S

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от Воден-дух » 25 авг 2011, 14:21

Много ясно, че ако беше кодиран към "М-тел", нямаше да му слагам карта на друг оператор... По въпроса за микросим - продават адаптори, от микро става нормална сим карта, като я пъхнеш в адаптора.
За бартера - уинБоуз не ме интересува, бартер само за Уайлдфайър С, Дизайър ХД, Дизайър С, Айфон 3 ГС или 4 - и в двата случай версията със 16 гб., или Нокия Н 8

V-type
Регистриран: 10 дек 2008, 10:12

Мнение от V-type » 25 авг 2011, 14:25

Ами ако решиш да го подаряваш, жената ще се зарадва много... Даже утре има рожден ден, а аз още не съм и взел нищо ...

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 25 авг 2011, 14:34

Вземи ми един Айфон, заключен към М-тел и ще имаш Айфонубиеца за подарък на любимата :D

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 25 авг 2011, 14:39

Ами това е проблема на "българина", увреден от 500 години турско и 45 години комунистическо робство - все да мине метър, да чопне нещо на аванта, да прецака другия.
Съжалявам, но аз имам достойнство - българин съм, а не мангал, и когато ми трябва нещо си го купувам! Не разчитам на държавата, Царя или пъдаря да ме "оправи", а развивам потенциала, който Творецът ми е дал - и това ми носи и материални блага. Когато мислещите като мен станем поне 50 % от населението - и "великите сили" ще разберат, че когато те са били още племена и провинции, е имало Държава България!

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 25 авг 2011, 14:55

Според мен андроид не е за теб, личи си отдалече :) Само за wp7 или iphone си, там не се налага да мислиш, всичко става от само себе си. Айфонът може и да не се джейлбрейква, но тогава е хубаво и вкъщи да си с macOS. Същото важи и за wp7. Иначе много малка част от хората си го джейбрейкват заради безплатните приложения. След джейлбрейк пак трябва да се плаща за определени неща или да се бърника телефона повече и от андроид. А когато си вземеш wp7 или iphone ще оцениш свободата на андроид, защото по постовете ти предполагам, че не си ползвал за дълъг период от време iOS или WP7 и преходът няма да е лесен :)
Пусни го в борсата и го продай, щом не искаш да го разменяш по големите международни сайтове за айфони и други, друг изход не виждам, че много нерви хабиш така :)

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 25 авг 2011, 15:14

Че вкъщи съм с Мак, какъв е проблема :)
И, пак повтарям - проблемът не е в Андроид, а в Самсунг - все пак преди това имах НТС Тату, никакви грижи нямах с него - а той даже и капацитивен дисплей нямаше, но въпреки това нямах никакъв проблем да щъкам по малкото дисплейче с моите пръси-кебапчета :D

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 25 авг 2011, 15:42

И аз си купувам програми за Android (PowerAMP, Asphalt 6 HD Adrenaline и др.), но никога не бих дал 120 лв. за навигация. В момента ползвам 4 (6 общо, но 2-те не ги ползвам) та 6 навигации по 120 лв., ако ги бях плащал всичките - 720 лв. само от тях, а останалите програми като видео плейъри, игри, полезни приложения?
Излиза, че за да ползвам телефона "легално" трябва да дам над 1000 лв. за програми (woo)
Не мога да го разбера при минимална заплата от 240 лв. как ще дадеш освен 1000 лв. за телефон (реално го взех за 580 лв. от M-Tel) - още 1000 лв. за програми ???
Като стане минималната заплата 1500 - 2000 лв. тогава бих си позволил да си купя навигация от 120 лв., а не с минималната заплата от 240 лв. да дам половината за навигация.
И мислиш, че като имаш iPhone 4 и проблемите ти са решени завинаги, а те едва тогава започват - един от първите, с който ще се сблъскаш е Bluetooth-а - само слушалка, нищо повече; втория, с който ще се сблъскаш е трансфер на файлове - единствения начин е PC с инсталиран iTunes; тъкмо ще решиш да пуснеш клипче от vbox7 и ще видиш надписа: [B]За да може да гледате видео клипoве, трябва да имате инсталиран FlashPlayer![/B]
Adobe flash player не е само vbox7 или flash игрички, има сайтове, които са базирани на flash съдържанието.
Така ще продължи, докато не решиш да го jailbreak-неш, а това не става от само себе си.
Теб те е страх от най-елементарното при Android, а искаш iPhone 4, при който е доста по-сложно като общо, ако ще го използваш освен за обаждания и SMS-и.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

V-type

Мнение от V-type » 25 авг 2011, 15:50

Според мен е безпредметно да спорим с Великия българин, който е развил до такава степен природния си потенциал, че не може да различи кога някой се шегува с него и кога му говори сериозно.

Centur, при Bulgarian Keyboard 2 има ли Swype na български?

А като отвори въпрос за навигации, ти кои използваш, защо точно тях и доволен ли си?
Аз съм се ориентирал към Sygic. Откъде и как мога да си я инсталирам (безплатно)?

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 25 авг 2011, 16:09

Мислиш, че не знам всичко това? И за блутута, и за синхронизацията, и за флаша. Не съм на 10 години, че да си прехвърлям песнички, картинки и клипчета през блутута, имам си МакБук и дори и за него приложенията си ги свалям/купувам от апстор, а относно в-бокса - ти да си чувал за ю-туб ;)
А и нещо липсва интерес към най-уникалния Айфонубиец, а :D

V-type

Мнение от V-type » 25 авг 2011, 16:11

А къде записва бележките, и мога ли да ги прехвъря на компютър и да ги отворя с някоя програма (н-р: Notepad)?
Мога ли да им направя и на тях backup и restore, защото аз доста работи си записвам там и са ми важни...

Отговори