I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
[Quote]...да се бръкна в джоба за новото Галакси 2[/Quote]
Няма да сбъркаш. Много по - добро е.(yes)
Няма да сбъркаш. Много по - добро е.(yes)
"Почти колкото за нов", но с двугодишен договор, при това - в перфектно състояние, с допълнителни подаръци и 16 месеца оставаща гаранция :) Гледам - в борсата цените стигат до 630 лв... А аз го предлагам с всички бонуси САМО за 500 лв.!
А "нагризаната изгнила ябълка" как държи цена? Под 150 лв. запазена двойка не може да намериш :)
А "нагризаната изгнила ябълка" как държи цена? Под 150 лв. запазена двойка не може да намериш :)
За колко време ви се зарежда телефона? Доста е изнервящо през ден, а понякога всеки ден да го чакам по цели 3 часа. Възможно ли е да е от зарядното, при вас как е?
Предварително мерси. ;)
Предварително мерси. ;)
Дълго време се зарежда да. Зарядното зареждаше с доста малък ток мисля. Но пък не ми е проблем имам навика като лягам вечер да закачам телефона да се зарежда и цял ден не го мисля.
В конкретния случай на Самсунга му взех двойна батерия и външно зарядно за батерии, което още повече улеснява. Допълнително в колата винаги имам заредена 2200мах(реални) външна батерия и за резерва на това - външно зарядно, което работи с 4хАА батерии ;)
В конкретния случай на Самсунга му взех двойна батерия и външно зарядно за батерии, което още повече улеснява. Допълнително в колата винаги имам заредена 2200мах(реални) външна батерия и за резерва на това - външно зарядно, което работи с 4хАА батерии ;)
Мерси за отговора. :)
Да питам и още нещо - swype функцията мога ли да я пусна на този телефон или е за S2 или друга версия на Андроид. Моята е 2.2 froyo, не съм качвала нова, с тази си купих телефона.
Да питам и още нещо - swype функцията мога ли да я пусна на този телефон или е за S2 или друга версия на Андроид. Моята е 2.2 froyo, не съм качвала нова, с тази си купих телефона.
Centur-е, моля те, дай step-by-step инсталация на читава версия на IGO, че с 11.0.1 на Sygic ми побеля косата. Преди време беше качил папка по въпроса за някой колега, но скоро установих, че линка вече не е активен.
Ако и някой друг може да помогне, ще съм му много благодарен !!
Ако и някой друг може да помогне, ще съм му много благодарен !!
Гугълмапс не ти ли върши работа?
Spirit-е, графиката на Sygic ми харесваше, подобна е на Garmin-навигаторите. Иска ми се да е нещо подобно, а вароанта с Google Maps винаги си остава като резервен вариант за справка.
@Jenifer нормално се зарежда около 2,5 - 3 часа.
Да, Swype можеш да го пуснеш от:
БГ: Настройки > Местоположение и текст > Избор метод въвежд. > Swype
EN: Settings > Locale and text > Select unput method > Swype
@bauntybg ето линк към готов архив с папката iGO: http://www.multiupload.com/B4KUU61NO6 ([B]разархивираш го с Exrtact Here = Извлечи тук[/B] и [B]преместваш папка iGO в microSD картата[/B], а НЕ вградената памет на телефона)
От тук теглиш инсталационния файл: http://www.multiupload.com/S3DV6LC37V (името на файла необходим за Galaxy S е: [B]iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480_MotoGIS_V2.4.apk[/B]) - няма значение къде ще го поставиш, важното е да можеш да го инсталираш.
@Воден-дух Google Maps изисква постоянна връзка с интернет, за да ти показва картите, които ги тегли online. В последната версия на Google Maps 5.8.0 и 5.9.0 е налична опция за изтегляне на картата в радиус 16 км., но ако bauntybg е решил да пътува да речем София - Бургас ... Google Maps няма как да му изтегли толкова голяма карта!
@bauntybg Sygic Aura си се опитал да сложиш, а тя е елементарна:
Инсталираш *.apk файла, изтегляш картата, чрез Sygic Download и я ползваш - нищо повече!
Единствено картите й НЕ са толкова подробни като на iGO или Sygic Mobile Maps 10 (стария вариант на Sygic).
Да, Swype можеш да го пуснеш от:
БГ: Настройки > Местоположение и текст > Избор метод въвежд. > Swype
EN: Settings > Locale and text > Select unput method > Swype
@bauntybg ето линк към готов архив с папката iGO: http://www.multiupload.com/B4KUU61NO6 ([B]разархивираш го с Exrtact Here = Извлечи тук[/B] и [B]преместваш папка iGO в microSD картата[/B], а НЕ вградената памет на телефона)
От тук теглиш инсталационния файл: http://www.multiupload.com/S3DV6LC37V (името на файла необходим за Galaxy S е: [B]iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480_MotoGIS_V2.4.apk[/B]) - няма значение къде ще го поставиш, важното е да можеш да го инсталираш.
@Воден-дух Google Maps изисква постоянна връзка с интернет, за да ти показва картите, които ги тегли online. В последната версия на Google Maps 5.8.0 и 5.9.0 е налична опция за изтегляне на картата в радиус 16 км., но ако bauntybg е решил да пътува да речем София - Бургас ... Google Maps няма как да му изтегли толкова голяма карта!
@bauntybg Sygic Aura си се опитал да сложиш, а тя е елементарна:
Инсталираш *.apk файла, изтегляш картата, чрез Sygic Download и я ползваш - нищо повече!
Единствено картите й НЕ са толкова подробни като на iGO или Sygic Mobile Maps 10 (стария вариант на Sygic).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Хайде и аз да попитам за програма за филми, но със субтитри, защото сега имам вградената, и още две, но субтитри не вървят.
Второ, как така "скапания" symbian сам пуска и спира wifi и gps функциите с програми, които ги ползват, а при хубавия android трябва сам да се грижиш да ги пускаш и спираш?
Благодая
Второ, как така "скапания" symbian сам пуска и спира wifi и gps функциите с програми, които ги ползват, а при хубавия android трябва сам да се грижиш да ги пускаш и спираш?
Благодая