I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Нямаш ли microSD карта - направо там да ги архивираш (писал съм как в предния ми пост - една странаница назад).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Нямам, макар че в My Files имам папка external_sd card. :(
Това мнение май си го прескочил и не си го чел въобще: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=359164&cat_id=5&view=0 ???
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Здравейте, ще си продавам галаксито. Ако има някой заинтересован да ми пише на лични.
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:29
centur , имам сериозен проблем с мобилния интернет . На Виваком съм и ми пратиха настройки ,но не мога да използвам нито едно приложение с интернет . Мога само да влизам в някои сайтове през оригиналния браузър. Горе до индикатора за батерията излиза Н с две стрелки . Искам да си влизам и в маркета и в фейсбук приложението гугъл мапс . Има ли някакво решение за проблема . Ше съм ти много благодарен .
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:29
Проблема решен ! :D Мерси все пак .
-
- Регистриран: 18 окт 2010, 01:52
здр. имам проблем- моля за помощ. има ли начин вс приложения да се качват на сд картата.защото при сегашното положение памета на телефона е заета и не ми дава да качвам нищо. или да се барнат нещо настроиките на телефона и вс да заминава кам сд картат. мерси предварително на вс помогнали.
[Quote]VARVARIN666:
здр. имам проблем- моля за помощ. има ли начин вс приложения да се качват на сд картата.защото при сегашното положение памета на телефона е заета и не ми дава да качвам нищо. или да се барнат нещо настроиките на телефона и вс да заминава кам сд картат. мерси предварително на вс помогнали. [/Quote]
И смяташ ли, че си заел близо 2GB памет за приложения, защото толкова много памет, за да заемеш трябва си инсталирал няколко стотин игри и програми.
Влизаш в Settings/Настройки -> Applications/Приложения -> Manage applications/Управление на приложенията -> Downloaded/Трето лице -> щракваш на някое приложение и гледаш дали е активна опцията за преместване
Някои приложения НЕ могат да се преместват на microSD картата, защото това зависи от разработчика на програмата дали е добавил тази възможност или не.
здр. имам проблем- моля за помощ. има ли начин вс приложения да се качват на сд картата.защото при сегашното положение памета на телефона е заета и не ми дава да качвам нищо. или да се барнат нещо настроиките на телефона и вс да заминава кам сд картат. мерси предварително на вс помогнали. [/Quote]
И смяташ ли, че си заел близо 2GB памет за приложения, защото толкова много памет, за да заемеш трябва си инсталирал няколко стотин игри и програми.
Влизаш в Settings/Настройки -> Applications/Приложения -> Manage applications/Управление на приложенията -> Downloaded/Трето лице -> щракваш на някое приложение и гледаш дали е активна опцията за преместване
Някои приложения НЕ могат да се преместват на microSD картата, защото това зависи от разработчика на програмата дали е добавил тази възможност или не.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
maj se zadava 2.3.6 ...
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
знае ли някой дали ще има официален ъбдейт до2.3 за мтел