I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Благодаря! Това с endless scroll е хубаво. Това за WiFi не разбрах точно.
А освен подобренията, някакви оплаквания имаш ли?
А освен подобренията, някакви оплаквания имаш ли?
[Quote]V-type:
А освен подобренията, някакви оплаквания имаш ли? [/Quote]
В предишните версии щом пуснеш WiFi горе се появяваше обхвата на колко чертички е WiFi-то, но понякога се случваше Market-а да дава, че няма връзка (може да си го забелязал това, а може и да не си).
При JVT като пуснеш WiFi се появява иконката чак като имаш интернет достъп, т.е. ако пуснеш Market-а той ще се свърже от първия път, а не да дава грешка, заради [B]*[/B]липсата на интернет ([B]*[/B] не е точно липса, а необходимо време, докато телефона се "закачи" за WiFi мрежата и получи интернет достъп).
А освен подобренията, някакви оплаквания имаш ли? [/Quote]
В предишните версии щом пуснеш WiFi горе се появяваше обхвата на колко чертички е WiFi-то, но понякога се случваше Market-а да дава, че няма връзка (може да си го забелязал това, а може и да не си).
При JVT като пуснеш WiFi се появява иконката чак като имаш интернет достъп, т.е. ако пуснеш Market-а той ще се свърже от първия път, а не да дава грешка, заради [B]*[/B]липсата на интернет ([B]*[/B] не е точно липса, а необходимо време, докато телефона се "закачи" за WiFi мрежата и получи интернет достъп).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Разбрах, благодаря!
Здравейте, някой може ли да помогне със следния проблем:
Батерията не се зарежда до 100%. Зарежда до 96-97-98 някъде и изписва че е Full. Обаче
както е на зарядно и показва 100%, в момента който махна телефона от зарядното веднага слиза на по-малко %-ти. Имам чувството, че като стигне 100% спира да зарежда и започва да точи, но не можеш да видиш колко, докато не го махнеш от зарядното.
Това ми се случи след като update-нах от 2.2.1 до 2.3.4 JVQ. На 2.2.1 го нямаше. На версиите от 2.3.4 JVQ нагоре как е положението? Или не е от ROM-a това?
Батерията не се зарежда до 100%. Зарежда до 96-97-98 някъде и изписва че е Full. Обаче
както е на зарядно и показва 100%, в момента който махна телефона от зарядното веднага слиза на по-малко %-ти. Имам чувството, че като стигне 100% спира да зарежда и започва да точи, но не можеш да видиш колко, докато не го махнеш от зарядното.
Това ми се случи след като update-нах от 2.2.1 до 2.3.4 JVQ. На 2.2.1 го нямаше. На версиите от 2.3.4 JVQ нагоре как е положението? Или не е от ROM-a това?
Отивам във форума на Samsung I9100 Galaxy S II.
Благодаря и до нови срещи !!
(beer)
Благодаря и до нови срещи !!
(beer)
Честито! (beer) Много добър телефон, много ще те забавлява.(yes)
Е-е-е, не сте добри другарчета значи. Нищо не казвате за батерията. Ама както и да е ...
Centur, ти като решиш да сменяш телефона, казвай по-отрано какъв ще вземаш, да започвам да събирам пари за същия... :P
Ама гледай все пак да не е скоро, че не съм му се нарадвал още на Galaxin.
А на колегата - поздравления! Като събереш малко впечатления, кажи дали са заслужава Upgrade-a.
Centur, ти като решиш да сменяш телефона, казвай по-отрано какъв ще вземаш, да започвам да събирам пари за същия... :P
Ама гледай все пак да не е скоро, че не съм му се нарадвал още на Galaxin.
А на колегата - поздравления! Като събереш малко впечатления, кажи дали са заслужава Upgrade-a.
@V-type за сега нямам намерения да го сменям, понеже ми върши работа такъв какъвто е в момента.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
днес се обнови през киес до 2.3.4 . Телефона е от Виваком (VVT)
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 21:58
Здравейте! Дойде време и аз да обновя версията,но преди това искам да направя пълен формат на телефона и картата. Моля,препоръчайте ми най-добрия и сериозен формат,който мога да направя на телефона преди да го ъпдейтна. Благодаря предварително за съдействието!