I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Всичко е описано тук: http://www.androidbg.com/forum/post185333.html#p185333 включително и как да го форматираш и т.н.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 18 окт 2010, 01:52
zdr. imam edin problem s sgs, neznaino kak sam napalnil sd kartata vatreshnata i ne moga da ia iztria niakoi da dade savet kak da ia iztria samo neia. mersi predvaritelno
[B]Настройки[/B] > [B]SD карта и съхраняване[/B] >[B] Форматиране на USB паметта[/B] ( над него трябва да пише [B]Общо пространство 5,78ГБ[/B] )
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
centur, имаш ли идея за какво са следните настройки:
Настройки -> Настройки повиквания -> Всички обаждания -> Сигнали по време на повикване
и там има следните опции:
Изключено
Звук
Глас
Вибрация
Какви са тези сигнали по време на повикване?
Настройки -> Настройки повиквания -> Всички обаждания -> Сигнали по време на повикване
и там има следните опции:
Изключено
Звук
Глас
Вибрация
Какви са тези сигнали по време на повикване?
Ако си активирал "чакащо повикване" (по време на разговор, ако някой те търси му дава "свободно" вместо заето) или получиш SMS/MMS, съобщение от Gtalk или друг messenger и т.н. по време на разговор ще чуеш звук/глас или вибрация - в зависимост какво си избрал като опция.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
И аз си мислех, че е това, но което и от тях да избера, когато някой ме търси на другата линия се чува само едно бипкане. А ги пробвах всичките. Избрах вибрация, набрах *88 и си звъннах от другия телефон. Не извибрира, а пак се чу стандартното бипкане. Може би е нещо друго...
При мен съм задал: [B]Звук[/B]
Така, докато говоря и получа съобщение например от Gtalk-а чувам звука в слушалката.
Така, докато говоря и получа съобщение например от Gtalk-а чувам звука в слушалката.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Открих топлата вода ... При sms се чува, при е-мейл и при съобщение от Gtalk май не се чува. Когато някой ти звъни на втора линия, не се чува със сигурност.
Centur, разцъка ли 2.3.6 JVZ, и ако да, какви са ти впечатленията?
Освен това, ако си пазиш някъде обясненията за флашване на JVA в Андроид Форум, моля те прати ми ги на [email protected].
Освен това, ако си пазиш някъде обясненията за флашване на JVA в Андроид Форум, моля те прати ми ги на [email protected].
Че е малко по-плавен и бърз от предната версия (JVT) и няма българско меню (без това и не го ползвам и си карам на английски от доста време насам).
Спрямо JVT кой знае каква разлика няма да откриеш, но определено си заслужава да се изпробва/ползва.
Повече подробности в темата: http://www.androidbg.com/forum/topic12823-izleze-gingerbread-236-update-na-temata-091211-p57.html
Спрямо JVT кой знае каква разлика няма да откриеш, но определено си заслужава да се изпробва/ползва.
Повече подробности в темата: http://www.androidbg.com/forum/topic12823-izleze-gingerbread-236-update-na-temata-091211-p57.html
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм