I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
:D Така е! Но аз съм много запален на тема телефони, хардуеър и софтуеър и съм пробвал почти всички, тъй като приятелите ми имат повечето нови и съм си играл доста обстойно с тях. Включително вчера с 3gs-a на един приятел ги сравнявахме един до друг в детайли и галаксито му разказа играта. Аз не коментирам, че съм бил с нокия, но не пиша мнението си на базата на клипчета в youtube или мнения по форумите, а защото съм си играл с много htc-ta и айфони. Признавам обаче, че съм много забавен, но отвътре ми идва ;)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Не знам какво е ползвал "самоубийствения" Нокия ли... или Алкател.... :D но аз сега никога не бих сменил Н900 за Галаксито (не казвам,че е лош,напротив като му чета коментарите явно наистина е мн добър телефон)... или пък Дизайъра... там пък е невъзможно да мина на този вариант. :) Но всеки си има мнения и различия и може сам да си прецени кое е най-хубавото за него.(yes)
[Quote]Яко тъпотии се пишат наистина[/Quote]
И кое му е тъпотията? Човека си пише мнение за телефона му... аз не виждаме нещо лошо в това.;) Ти как пишеш за твоя телефон мнения как бил най-доброто и т.н. Така и човека си пише за Галакси.(yes)
[Quote]Яко тъпотии се пишат наистина[/Quote]
И кое му е тъпотията? Човека си пише мнение за телефона му... аз не виждаме нещо лошо в това.;) Ти как пишеш за твоя телефон мнения как бил най-доброто и т.н. Така и човека си пише за Галакси.(yes)
Аз се сещам още минуси спрямо телефоните на HTC. Според мен има два, основни проблема пред този телефон. И двата са много условни, и предполагам е до човека, но нека споделя моето виждане по-въпроса:
1. Дизайн - дизайна е с 2 думи - нищо особено. Липсва строгата индивидуалност на телефона при модели като HTC Legend. И в никакъв случей един такъв телефон не би предизвикал интерес изваден на масата примерно, от хора които не разбират, че това е Galaxy S. Напълно пластмасов - не ми се мисли ако се изтърве това телефонче какво следва.
2 РАЗМЕР. Има хора, които нямат против да носят такова нещо в джоба си, но за мен лично е убийствено. Според мен това е покупка за хора, които нямат преносим компютър и ползват телефона именно с тази цел. Но за човек, който е всекидневно пред екрана - вкъщи и на работа, не виждам как на този телефон би могло по-бързо да се свърши дадена работа дори и с 5" дисплей да го направят.
Разгледах HTC Desire, HTC Legend и този телефон. И смятам, че в случай, че не сте тотално заслепени от спецификациите, и държите телефона Ви да е компактен и удобен. Избора определено не е Самсунг. Всеки трябва да се замисли какво си купува.. hi-tech олекотена тухличка, или удобен телефон за ежедневна употреба, който влиза в джоба ви:)
П.С. надявам се на модел с 3.2 Дисплей с подобни характеристики и може би усъвършенстван дизайн. Ето това би ме впечатлило и би ме накарало да си го купя:)
1. Дизайн - дизайна е с 2 думи - нищо особено. Липсва строгата индивидуалност на телефона при модели като HTC Legend. И в никакъв случей един такъв телефон не би предизвикал интерес изваден на масата примерно, от хора които не разбират, че това е Galaxy S. Напълно пластмасов - не ми се мисли ако се изтърве това телефонче какво следва.
2 РАЗМЕР. Има хора, които нямат против да носят такова нещо в джоба си, но за мен лично е убийствено. Според мен това е покупка за хора, които нямат преносим компютър и ползват телефона именно с тази цел. Но за човек, който е всекидневно пред екрана - вкъщи и на работа, не виждам как на този телефон би могло по-бързо да се свърши дадена работа дори и с 5" дисплей да го направят.
Разгледах HTC Desire, HTC Legend и този телефон. И смятам, че в случай, че не сте тотално заслепени от спецификациите, и държите телефона Ви да е компактен и удобен. Избора определено не е Самсунг. Всеки трябва да се замисли какво си купува.. hi-tech олекотена тухличка, или удобен телефон за ежедневна употреба, който влиза в джоба ви:)
П.С. надявам се на модел с 3.2 Дисплей с подобни характеристики и може би усъвършенстван дизайн. Ето това би ме впечатлило и би ме накарало да си го купя:)
Аз не казвам, че е лош, напротив, това са телефони в челната тройка... все пак е Андроид, остави това че се бъзикам за нокииките, те нямат място тук, но много крайно мнение, все пак сравняваш аналогични телефони с малки разлики, наистина Галаксито е по-добър от Desire, но разликата е незначителна, за дизайн не говоря, това си е въпрос на личен избор :)
Хайде със здраве да си го ползваш, браво че си избрал най-добрата ОС (yes)
Хайде със здраве да си го ползваш, браво че си избрал най-добрата ОС (yes)
[Quote]но аз сега никога не бих сменил Н900 за Галаксито[/Quote]
Е айде сега ;) Не го вярвам това, чиста смяна без доплащане всеки ще иска... и аз даже :)
Е айде сега ;) Не го вярвам това, чиста смяна без доплащане всеки ще иска... и аз даже :)
-
Почти съм съгласен с теб,като изключим само това: [Quote]И в никакъв случей един такъв телефон не би предизвикал интерес изваден на масата примерно, от хора които не разбират, че това е Galaxy S. Напълно пластмасов - не ми се мисли ако се изтърве това телефонче какво следва. [/Quote]
Тук не мога да се съглася с теб,че примерно HTC Desire има по-хубав дизайн от Галакси,или както ти казваш "напълно пластмасов" бил..... все пак и Дизайъра не блести с някаква "супер качествена пластмаса":)
Тук не мога да се съглася с теб,че примерно HTC Desire има по-хубав дизайн от Галакси,или както ти казваш "напълно пластмасов" бил..... все пак и Дизайъра не блести с някаква "супер качествена пластмаса":)
-
[Quote]Е айде сега ;) Не го вярвам това, чиста смяна без доплащане всеки ще иска... и аз даже :) [/Quote]
Какво не вярваш? Аз ти казвам,с нищо няма повече да правя с този тел.от сегашния. Ти ще го смениш ли твоя за тъпата марка "Самсунг" както казваш ти!? Все пак и ти каза,че нямал светкавица и с една дума тел. го прави доста зле..... ако съдя от твоите думи. :D
Какво не вярваш? Аз ти казвам,с нищо няма повече да правя с този тел.от сегашния. Ти ще го смениш ли твоя за тъпата марка "Самсунг" както казваш ти!? Все пак и ти каза,че нямал светкавица и с една дума тел. го прави доста зле..... ако съдя от твоите думи. :D
ще се преглътне светкавицата ми се струва при наличие на другите параметри, ама никой няма да замени, напразно си пишем :)
Ок де, хвана ме, говорех за HTC Legend. :)
-
[Quote]ще се преглътне светкавицата[/Quote] не само това:) и "евтината пластмаса" също ще трябва да се преглътне.