I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Мда - определено липсата на светкавица е минус, но не е болка за умиране, а колкото до пластмасата - определено не може да се сравнява с Legend-a и Wave-a, които пробвах наскоро, но в никъкъв случай не мога да кажа, че е неприятен за държане, дори обратното - плюс е, защото е доста лек, което ми допада в сравнение с Milestone-a например. А относно големината - аз реших проблема с един айфонски калъф Belkin за колана. Иначе аз освен смартфон исках и добър мултимедиен телефон и тук вече сравнения с htc са само чиста научна фантастика. Mp3 плейърът е страшен, качеството на звука е страшно, силата на звука е страшна (много по-добър е през слушалките от айфона поне според мен) - особено с включена 5.1 симулация. А за видео плейъра вече всички притежатели на телефони различни от този трябва само да мълчат - плейна всички файлове, които му пуснах дори и на 720p, а досега не съм видял нещо подобно в друг телефон - винаги проблеми с кодеци, винаги сеч, винаги конвертиране и ходене по мъките заради някакво мизерно dvdrip-че, да не говорим за hd, a и видео плейра също има 5.1 симулация, която дори през слушалките с телефона се усеща много, а с по-хубави е като на кино.
И някъде тук идва въпроса.. защо да си плейвам филм на телефона като мога да си го плейна на 20 инчовия монитор, 32 инчовата плазма или да отида на кино да го гледам? За мп3 плеъра сигурно си прав.. не съм слушал през слушалки нито самсунга нито някое htc.
Ми това вече е въпрос на начин на живот и т.н. Не знам за теб, но аз например в работата не мога да гледам на служебния компютър филми, а често е доста скучно. Или например когато пътувам някъде - предпочитам да гледам на 4 инча дисплей, отколкото да мъкна цяла чанта с лаптоп и зарядни и глупости. То, че всички си имат компютри, телевизори и тем подобни, е истина, но няма да тръгна с 32 инчов телевизор под ръка, за да гледам South Park в парка докато си пия биричката с някой приятел.
Ок де, злото в мен победи и от днес съм притежател на Samsung Galaxy S :) Ще пиша какво мисля за телефона. Странно ми стана само, че няма калъфче в комплекта,а мтел не предлагат въобще такива:( някаква идея откъде да си купя приятно калъфче? ;)
Да и моя от мтел го взех, но мисля, че и на другите места не дават калъфи. Аз имах един айфонски кожен калъф Belkin и телефонът взе че се събра перфектно в него (само стърчи малко отгоре, защото е по-висок). Затова ти препоръчвам да погледеш някъде за айфонски и да видиш дали ще пасне - обаче трябва да е и разтеглив настрани, защото телефона е и по-широк. Имай предвид, че Belkin са добри, но и бая солени - моя струваше 50 лева, когато си го взех.
А и честито за телефона - няма да се разочароваш.
А и честито за телефона - няма да се разочароваш.
Ето това не е лошо:
http://www.amazon.co.uk/Brand-Black-Leather-Pouch-Cover/dp/B003HKX3VS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1280650665&sr=1-4
http://www.amazon.co.uk/Brand-Black-Leather-Pouch-Cover/dp/B003HKX3VS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1280650665&sr=1-4
http://iphone-bulgaria.com/belkin-slim-fit-кожен-калъф-за-iphone/
Този е моят. Мисля, че вече е доста по-евтин отпреди, защото го има в разно онлайн магазини за 25-30лв.
Този е моят. Мисля, че вече е доста по-евтин отпреди, защото го има в разно онлайн магазини за 25-30лв.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Да,не лош тоя калъф,готин е като гледам на снимката.
Търся си калъфче от тук. Не мога да поръчвам от чужбина. Странно ми стана само, как продаваш най-висок клас smartphone, и никъде не се предлага калъфче за него??? днес обиколих поне 5 места и никъде няма :( а на Iphone калъфите са тесни и влиза с много труд и творчество, а ваденето е такава мъка, че по добре без калъф! ХЕЛП!
Ми като моя се продава в България - можеш да го гугълнеш и го има в няколко онлайн магазина. http://bestbgbuy.com/belkin-kojen-slim-fit-kalaf-iphone-p-368.html?osCsid=f81bbe0aa9c18d131d3ca86b636d30d9
Колкото до това, че е тесен - на моя вътер имаше едно пластмасово правоъгалниче с големината на айфон, за да не се мачка и аз просто му сложих по един молив от всяка страна и го оставих за една нощ и на сутинта се беше разтегнал и разпуснал и пасва все едно е правен за галаксито (като изключим че телефонът стърчи съвсем леко отгоре, защото е малко по-висок). А относно ваденето - долната част на калъфа е направена да се дига нагоре - тоест само буташ нагоре долната част и телефонът излиза достатъчно, че да го извадиш лесно. Другото хубаво е, че има отзад и такова за закачане на колан, но то е направено доста прибрано и не е неудобен и за носене в фжоб - имаш избор.
Колкото до това, че е тесен - на моя вътер имаше едно пластмасово правоъгалниче с големината на айфон, за да не се мачка и аз просто му сложих по един молив от всяка страна и го оставих за една нощ и на сутинта се беше разтегнал и разпуснал и пасва все едно е правен за галаксито (като изключим че телефонът стърчи съвсем леко отгоре, защото е малко по-висок). А относно ваденето - долната част на калъфа е направена да се дига нагоре - тоест само буташ нагоре долната част и телефонът излиза достатъчно, че да го извадиш лесно. Другото хубаво е, че има отзад и такова за закачане на колан, но то е направено доста прибрано и не е неудобен и за носене в фжоб - имаш избор.