I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
А как мислите, задният капак лесно ли ще се надраска?Благодаря!
Между другото променям си мнението за слушалките към телефона, тъй като го пробвах само със слушалки над ушите и такива, които не са in-ear. Сега го пробвах с едни хубави in-ear и звукът и особено басът са в пъти по-добри.
Искам да напиша, че бях много скептичен към телефоните на Самсунг, главно заради по старите им модели. Но със закупуването на Galaxy S, ставам верен фен на марката!!! Изключителен телефон! Невероятен дисплей, страхотно качество на звука. Плейва всичко, което съм пробвал до момента с доста задоволително качество на звука! Много бърз и удобен. Има и допълнителни интерфейси ако на някой не му допада touchwiz-а. Има всичко което исках и много много повече. Единствената ми забележка(за момента) освен липсата на светкавица, е гласовото разпознаване на имена - просто не работи. Всичко останало е просто невероятно. Много съм доволен от покупката:) Препоръчвам на всеки, който има нужда от:
[B]мейл[/B](програмката на самсунг работи доволно добре)
[B]камера [/B]- страхотни клипчета и прилични снимки:)
[B]Звук[/B] Отлично се чува през слушалките в комплекта - с пускане на 5.1 опцията.
и въобще страхотен смартфон!:) Браво Самсунг!!!
П.С. забелязах лек лаг, като поинсталирах 50тина приложения :) предполагам, че го тормозя повече от нормалното, дано се оправи с Android 2.2.
[B]мейл[/B](програмката на самсунг работи доволно добре)
[B]камера [/B]- страхотни клипчета и прилични снимки:)
[B]Звук[/B] Отлично се чува през слушалките в комплекта - с пускане на 5.1 опцията.
и въобще страхотен смартфон!:) Браво Самсунг!!!
П.С. забелязах лек лаг, като поинсталирах 50тина приложения :) предполагам, че го тормозя повече от нормалното, дано се оправи с Android 2.2.
От днес и аз съм горд собственик на Самсунга:D.Невероятен телефон!!Би ли ми казал някой как да подкарам субтитрите към даден филм (.аvi формат)?Благодаря предварително
Супер, много ти благодаря!Сега ми излизат, ама на маймуница:(.
jamesjames доверих ти се на мнението и взех телефона. Сега имам няколко въпроса като заначало:
1: как се пуска ГПС-а ? Аз нещо не успявам. Не ми открива сателити............
2: кой приложения от маркета са "задължителни" ? Демек кой си заслужават да се качат?
Това е засега. Благодарч предварително
1: как се пуска ГПС-а ? Аз нещо не успявам. Не ми открива сателити............
2: кой приложения от маркета са "задължителни" ? Демек кой си заслужават да се качат?
Това е засега. Благодарч предварително
много потребители се оплакват от този проблем с gps-а. провери първо дали е активиран в настройките.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Да, четох за някакви проблеми с GPS-a при някои версии на софтуера. Провери ти с коя си (Settings ---> About Phone)
Колкото до приложения...
1. 3G Watchdog - следи ти трафика, така че да не го надхвърлиш, ако имаш определен пакет. Във всеки момент ти изчислява, колко % ще са ти останали в края на месеца, ако продължаваш потреблението си със същите темпове.
2. Contact Widget - създава ти widget на определен контакт, като го добавя на дисплея (един вид speed dial)
3. ASTRO - file manager
4. Byte Tornado - програма за сваляне на файлове
5. Ringdroid - позволява да режеш и създаваш ringtones директно от/на телефона си
6. Shazam - открива песни
7. Teleport - съставя маршрути в София от точка до точка като използва градския транспорт
8. Sofia Cinema - пълна програма на кината по час.
9. Bg Sms Sender - изпраща безплатни sms-и като ползва сайтовете на операторите.
10. MortPlayer - музикален плейър, който плейва само файлове от определени папки и по този начин не допуска добавянето на системни звуци към музиката. Има и widget
11. Bulgarian Keyboard - няма нужда от обяснение
12. Scan2PDF - ще трябва да я свалиш от сайт с нелегален софтуер, защото безплатната версия оставя water mark върху изображението. Иначе ползва камерата за скенер
13. RockPlayer - добър плейър за филми, който разпознава субтитри
14. Google Googles - търсачката на Google, но търси по изображения, заснети с камерата след като ги сканира.
На лично ще ти напиша няколко сайта.
@skypro - нагласи encoding-a на субтитрите от Settings на UTF-8
Колкото до приложения...
1. 3G Watchdog - следи ти трафика, така че да не го надхвърлиш, ако имаш определен пакет. Във всеки момент ти изчислява, колко % ще са ти останали в края на месеца, ако продължаваш потреблението си със същите темпове.
2. Contact Widget - създава ти widget на определен контакт, като го добавя на дисплея (един вид speed dial)
3. ASTRO - file manager
4. Byte Tornado - програма за сваляне на файлове
5. Ringdroid - позволява да режеш и създаваш ringtones директно от/на телефона си
6. Shazam - открива песни
7. Teleport - съставя маршрути в София от точка до точка като използва градския транспорт
8. Sofia Cinema - пълна програма на кината по час.
9. Bg Sms Sender - изпраща безплатни sms-и като ползва сайтовете на операторите.
10. MortPlayer - музикален плейър, който плейва само файлове от определени папки и по този начин не допуска добавянето на системни звуци към музиката. Има и widget
11. Bulgarian Keyboard - няма нужда от обяснение
12. Scan2PDF - ще трябва да я свалиш от сайт с нелегален софтуер, защото безплатната версия оставя water mark върху изображението. Иначе ползва камерата за скенер
13. RockPlayer - добър плейър за филми, който разпознава субтитри
14. Google Googles - търсачката на Google, но търси по изображения, заснети с камерата след като ги сканира.
На лично ще ти напиша няколко сайта.
@skypro - нагласи encoding-a на субтитрите от Settings на UTF-8
Благодаря за отговора
Версията е I9000XXJF5
Номер на компилация: ECLAIR.XMJFB
Версията е I9000XXJF5
Номер на компилация: ECLAIR.XMJFB