I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Да, знам, но според мен така е по-бързо отколкото да търсиш SD файловете на всяка игра, а и wifi-а ми е в пъти по-бърз от трансфера на данните от компютъра до телефона. Въпрос на предпочитание ;)
Между другото вкъщи имам wifi n рутер, но въпреки че телефонът поддържа n, аз не виждам особена разлика в скоростта.
Между другото вкъщи имам wifi n рутер, но въпреки че телефонът поддържа n, аз не виждам особена разлика в скоростта.
;) Здравейте на всички !Моля за мение:в момента ползвам Samsung Wave...И сега Glaxy-то така ме блазни този 4инч. екран!Някак ще преглътна липсата на светкавица,но определено сиво-черното "сърце" телефона вече ми омръзна.Извинете за невжеството,но-1:не може ли да се качат някакви цветни теми при Галаксито и 2:- на стартовите екрани освен уиджети,могат ли да се слагат шорткъти към настройки,калкулатор и т.н,имам в предвид не само на лентичката отдолу?На моя Wave-не може...от това зависи дали да си го купя или не..Моля помогнете на невежата :)
моля как да подкарам субтитрите на някой филм:|
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Могат да се качват всякакви теми.
Могат да се инсталират най-различни променящи интерфейса програми.
Могат да се свалят допълнително widgets.
Могат да се слагат шорткъти към всичко.
Могат да се инсталират най-различни променящи интерфейса програми.
Могат да се свалят допълнително widgets.
Могат да се слагат шорткъти към всичко.
-
С Rockplayer. Oт Settings на encoding на субтитрите даваш UTF-8.
(flower)Много благодаря!Уиджети съм насваляла,но теми и променящи интерфейса програми от къде?Теми не откривам,въпреки ровенето...Sorry,за невежеството,но все от някъде трябва да започна-ако може някой линк,please....(blush)Mного ще съм благодарна!!!!
от къде да си кача навигация и коя ??;):)
-
http://www.getandroidstuff.com/ ето оттук може да свалиш.
Samsung I9000 Galaxy S
Някой имал ли е проблем с губене на обхвата? И с дропване на wi-fi връзки?
Не , точно обратното. От обхвата и WiFi-то съм приятно очарован.