I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Eхоо...свалих си от Zedge уолпейпъри за Галаксито ...Защо винаги иска да ги маркира и задължително ги реже?!После като ги сложa за тапет се разфокусират...имам си любими - при Уейф-(bada-,не Андроид) можеш да избереш-да изрежеш или не.Ако не изрежеш, wallpaper-ът се повтаря във всичките начални екрани,които си създадеш-разбира се,няма го ефектът на "триизмерното плуване" на шорткътчетата и уиджетите,но като искам точно определена снимка или уолпейпър,това не е толкова важно...как да измамя Андрод- каквото искам снимка или картинка-[B]както я виждам в галерията,така да ми стои на хоумскрийна[/B],макър и повтаряща се на всички начални екрани...ако си наглася и това и аз ще го обичам тоя телефон!!! ;)Помагайте PLS..
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Andalusia znam 4e imash i wave i galaxy! Molbata mi e da mi kajesh koi ot dvata da si vzema? Az pove4e klonja kym wave,no vse pak spodeli ne6ti4ko:) Blagodarja predvaritelno!!!
Изобщо няма място за колебание. Galaxy S.
погледни във форума на Уейф,там съм направила кратко сравнение на 2-та тел....зависи-какви са ти приоритетите....галаксито няма светкавица,което на моменти ме влудява,но галаксито може всичко к. искам от един тел....при него можеш да вадиш шорткъти на всичко на началните екрани,на уейфа-не.....изборът всъщност ти е между цена и най-вече между Андроид и Бада....Обичам андроид...има мн. повече приложения от бада и по-големи възможности...но и уейфа също е страхотен...:)
Moje li niakoi da mi pomogne s kofiguritaneto na torrent za telefona
Някой може ли да ми каже wallpaper-ite в какъв формат/size трябва да са, за да излизат нормално на диспеля? Thanks, иначе телефона лагва чат пат като му се натрупат няколко неша наведнъж, не е някаква тотална машина :P (но все пак су е супер като за 'телефон').
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Лагва чат пат с по-старите версии на софтуера. Сложи JM5 или някой Custom ROM и пак ще си говорим ;)
Отделно, че е замислен да работи с Froyo и в момента дори не виждаш пълния му потенциал.
Отделно, че е замислен да работи с Froyo и в момента дори не виждаш пълния му потенциал.
Wallpaper-a трябва да бъде на резолюция 960x800 ии ако ти трябват много wallpaper-и в google -> Nexus One Wallpapers всичките wall-ове са с тази резолюция 960х800
много грозно изкопирано от iphone. със сигурност е по-добър от него, но този дизайн...мислех, че вече само LG продължават да крадат дизайна на останалите марки.
така е, но въпреки дизайна, eisa го избра за европейски смартфони за 2010-2011 г