I9000 Galaxy S
Fancy Widget for Galaxy S
Ето едно полезно приложение, което открих: Fancy Widget
http://www.androlib.com/android.application.com-fancywidget-android-FDiF.aspx
за изтегляне: (снимката)
http://www.androlib.com/android.application.com-fancywidget-android-FDiF.aspx
за изтегляне: (снимката)
Re: Fancy Widget for Galaxy S
някой знаели от каде даси изтегля навигация:|
Re: Samsung I9000 Galaxy S
С какъв браузър може да работи
Хора помагайте.
Защо Samsung Apps ми дава ERROR: Service Unavailable.
На практика не мога да го ползвам въобще.
Защо Samsung Apps ми дава ERROR: Service Unavailable.
На практика не мога да го ползвам въобще.
много странно:|при мене е ок, като нямам нет тогава само нали ми излиза error network unavailable,дане от настройки нещо,при мене от настройките -приложения и там самсунг аппс сам задала само с wifi дами актуализира дане твоето дае изклучено нещо от там,може от това дае,аа аз от няколко дена виждам забавяне като отварям зелена слушалка-телефон кадето е изчаквам около 10 секунди докато отвори не се случва всеки пат, незнам дали е нормално ное изнервящо!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
По принцип е настроено да работи само с Wi-Fi, но това може да се променя.
Този Samsung apps защо има само 7 приложения при мен:|
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Aми колко да има... Приложения се свалят от Android Market, а не от Samsung Apps.
Samsung Apps просто пуска от време на време по някое полезно приложение или пък безплатна версия на някое, което по принцип е платено.
Samsung Apps просто пуска от време на време по някое полезно приложение или пък безплатна версия на някое, което по принцип е платено.
Значи като отворя Samsung Apps и избера Settings, там има само за Update Notification, дали да е изключено, Wi-Fi само или Packet data.
Къде другаде има да се настройва?
Къде другаде има да се настройва?
И при мен се получава понякога забавяне като искам да избера някой, но това е ОК.
Кофти е като ти се случи като те търси някой. Телефона звъни, а не ми се появява да вдигна. Някакво много странно неприятно забавяне се получи.
А някой може ли да обясни как работи примерно TasKiller app-a и другите подобни. Значи отварям някакво приложение. Натискам home бутона да ме върне на обратно. После като го задържа ми показва приложението нали, че е заредено и idle. Отварям TasKiller и го Kill-вам и като проверя пак ми го показва, че още си работи???
Кофти е като ти се случи като те търси някой. Телефона звъни, а не ми се появява да вдигна. Някакво много странно неприятно забавяне се получи.
А някой може ли да обясни как работи примерно TasKiller app-a и другите подобни. Значи отварям някакво приложение. Натискам home бутона да ме върне на обратно. После като го задържа ми показва приложението нали, че е заредено и idle. Отварям TasKiller и го Kill-вам и като проверя пак ми го показва, че още си работи???