I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Как изключвате интернета на телефона? Намерих някаква програма Toggle Data, не знам някой ползвал ли я е. Не можах да намеря някъде в настройките на телефона възможност да се изключва (angry)
Натискаш бутона за изключване и го задържаш,излиза ти меню с 4 възможности тапваш върху най горното,на мен е Mobile network OF/ON
аз си изтеглих APPdroid но не изклучвам интернета честно казано,1GB имам към мтел достатачни са ми,когато не ми трябва нет го включвам на 2G и изключвам синхронизацийте,а когато се включи wirlees автоматично спира излиза иконката на wirlees,аа също така изтеглих и 3g watchlog долу горе следи колко съм използвала от нетта
аз нямам такава опция на мен ми излизат 3 опциии-тих режим,режим полет и изклучен
Определено най-добрия телефон на пазара в момента... и не го казвам просто така... Преди време го гледах характеристики, видета.. Ноо когато човек го хване в ръка вече наистина може да го оцени! Няма друг такъв телефон ... квото и да си говориме, които разправя, че не му допада, всъщност за него е "кисело гроздето" :DD
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ами държа Galaxy S в ръката си и съм напълно съгласен с теб с едно малко допълнение.
Има друг такъв телефон, но е само един - iPhone 4 :)
Koлкото до това с power off бутона и изключването на мобилния интернет - има го само в по-новите версии на ROM-овете.
Има друг такъв телефон, но е само един - iPhone 4 :)
Koлкото до това с power off бутона и изключването на мобилния интернет - има го само в по-новите версии на ROM-овете.
Този смартфон има ли светкавица? Защото в този сайт в описанието му пише, че няма, а на друго място прочетох, че има. Освен това батерията ot 1500 mAh колко време средно държи?
няма светкавица
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Няма светкавица.
А батерията.. Първите няколко дни, когато не го пусках, държеше по ден и половина.
Наскоро стоя без карта и не провеждах никакви разговори и издържа десетина дена...
Но средно държи 2 дена, до 2.5 с нормално ползване - няколко свалени приложения на ден, проверка на мейл, браузване на facebook, двайсетина минути разговори на ден..
А батерията.. Първите няколко дни, когато не го пусках, държеше по ден и половина.
Наскоро стоя без карта и не провеждах никакви разговори и издържа десетина дена...
Но средно държи 2 дена, до 2.5 с нормално ползване - няколко свалени приложения на ден, проверка на мейл, браузване на facebook, двайсетина минути разговори на ден..
А за колко време се зарежда батерията след като е била напълно изтощена?(cyber)