I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Да ти кажа абсолютно откровенно, много ме радва изработката, телефона е лек и сглобката е перфектна, пластмаса е задният капак, но не намирам разлика с другите пластмасови телефони, които съм ползвала, примерно на HTC. Явно всичко е субективно, аз определено много държа на качеството на материалите, не като цена а като изработка, обичам изпипаните неща, а този телефон не ме дразни, дори напротив! Ябълката много лесно я изпусках, някак леко дундеста ли е , теглото ли е неравномерно, не зная, но този е странен, лежи в ръката и е супер лек и удобен. От интерфейса нямам оплаквания определено, виж от Desire имах, рестартираше се, бъгнат беше майл клиента, даваше проблем при изпращане на съобщения, браузъра тъкмо зареди, ха да натисна а то още недозаредено, редовно натисках нещо друго, същото беше с клавиатурата. В самсунга липсва само светкавица и сенса на НТС. А принципно андроида има пропуски все още, но според мен с 2.2 всичко ще е супер. Голям минус е това че в майл клиента, ако препратиш маил, не можеш да редактираш оригиналното съдържание, нито копиране, нито изрязване!! Но за това е виновен андроид а не телефона :)
Права си андроида има още какво да се развива. ДА се надяваме версия 3 да навакса пропуснатото. Да питам за снимките и звука от тонколоната как е? Това ли е за теб най-добрия телефон който си ползвала досега?
Звука е много добър, по силен и чист от стария Iphone, с desire не може и да става сравнение! Снимките са ок за телефон, нямам оплакване даже напротив! Като изключим досадностите на андроид, липсата на сенсе и светкавицата, определено съм най-доволна :)
А защо предпочиташ Сенсе? Според теб той ли е най-долрия интерфейс за телефон. Ако може още едно сравнение с интерфейса на айфона и Сенсе?
Всеки интерфейс си има почитатели, сенс е красив и добре изпипан 3D графиките са красиви и освен това работи. Самсунга е със абсолютно същият интерфейс като ябълката, откраднали са всичко и това ме дразни, освен това е някак детски :D, но това да му е кусура! Айфона как да го сравнявам със сенсе??? Нямат нищо общо!
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 21:58
Поздравления за правилния избор на телефон, MaxMaraa! А телефона от Англия или България е купен?
Ето и една много интересна функция на телефона: TV OUT през жака за слушалките!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GTQBAx_BDfk&feature=player_embedded
Ето и една много интересна функция на телефона: TV OUT през жака за слушалките!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GTQBAx_BDfk&feature=player_embedded
Как мислите дали този телефон си заслужава повече от iPhone 4?
Освен дисплея има ли друго което да се опъне на айфона?
Освен дисплея има ли друго което да се опъне на айфона?
Мога да кажа когато се докосна до Iphone 4, казаха ми че екрана на ябълката е прекрасен, бил най тънкия и като изработка нямал равен, за самсунга аз лично, мога да каза същото, такъв дисплей не съм виждала! Като пипна и ябълката, ще съм подготвена за сравнение :)
Мога да кажа само, дано по скоро да се докоснеш и най-после да споделиш мнение което за мен е много важно, защото знам че ти си се докосвала до всички телефони и имаш най-добра представа.(yes)
Кога очакваш iPhone 4 ?:|
Кога очакваш iPhone 4 ?:|
Не мога да кажа, до края на месеца или началото на другия :) хич не бързам, определено съм доволна от това, което имам в момента :) така или иначе, за мен големината на дисплея е много важна, поддръжката на флаш също, което за момента изключва ябълката :(, много ме е яд, но това са фактите :X