I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 25 юли 2005, 21:36
Re: Samsung I9000 Galaxy S
мерси много ше го поумувам до петък и ще взема един от 2та 3gs ili galaxyto
Абе в гет.бг изведнъж скочи галаксито със 100 кинта, как стават тия неща- не знам. Иначе иаз ще се спра на Глакси със сигурност
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 21:06
Не мога да повярвам.Менюто на телефона е пълно копие на менюто на iphone.:X
Явно за да имат повече продажби са решили да изкопират Iphone.
Това е една реплика за мен.
Явно за да имат повече продажби са решили да изкопират Iphone.
Това е една реплика за мен.
Менюто, дизайна, идеите, все са си от айФоун. Галакси Пад пък си прилича с айПад. Но това лошо ли е за нас, потенциалните клиенти? Не.
може ли някой да ми даде линк за english bulgarian dicttionary за този телефон ?? ама free... или кракнат ;)... Много ще бъда благодарна:D
Може ли някой да пусне настройките за интернет. С тези които ми дадоха от глобул нещо не става
Не може да не става,значи в sms който са ти пратили натисни "още"и ще ти излязат целите настройки
незабравяй да рестартираш телефона след като вкараш настройките;)
Благодаря. Всичко е ОК.
Имам един въпрос за телефона и за М-тел, искам да го взема от там, но да го използвам с Глобулска карта, но проблема е, че от М-тел ми казаха, че е закодиран към тях и че няма да го разкодират докато не минат 2-те години. Има ли как да се разкодира без да се изгуби гаранцията или по-точно да се разкодира ми е въпроса без да отпадне гаранцията защото нали ако се руутват или там квото се правят за да се разкодират отпада гаранцията? Мерси много за отговорите.