I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Колко време се зарежда телефона, ако е бил напълно изтощен и ако не се ползва, докато се зарежда?
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Зарежда да се в рамките на около 2 часа. Аз обаче съм изключително доволен от батерията. Надявах се да издържа по 2 дена, а тя спокойно си кара по 3.5-4 дена с доста интензивно ползване. С по-стария софт не беше така, но явно е имало оптимизации.
Когато не го ползвам постоянно и държа в него Globul-ската карта, от която почти не говоря, държи над седмица. Явно голямата батерия и SAMOLED дисплеят си вършат добре работата.
Когато не го ползвам постоянно и държа в него Globul-ската карта, от която почти не говоря, държи над седмица. Явно голямата батерия и SAMOLED дисплеят си вършат добре работата.
Моя се зарежда между 3:20 и 3:30 минути като е напълно изтощен без да го пипам като се зарежда,и го зареждам винаги изключен
Би ли ми казал с какъв Rom си ? Аз лично смених поне 5 досега и няма такъв с който батерията ми да кара повече от 2 дни! Просто не вярвам, че е възможно :)
Ще се радвам ако ме опровергаеш де. Поздрави.
Ще се радвам ако ме опровергаеш де. Поздрави.
Така и аз сам горд собственик на galaxy-to обаче някой знаели как даму направа да е на BG а не на англииски meniuto поради това че неми е много добьр
(woo) няма БГ меню за андроид освен експерията на СЕ
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
С custom JM8 - SamSet. Имай предвид обаче, че ползвам два телефона и потреблението ми малко или много се поделя между Galaxy-то и 3GS-а.
Settings/Locale and text/select locale/Bulgarian
до тук добре с телефоно докато не пуснах слушалките да слушам радио.Проблема е,че ми накъсва звука и ми насича се едно не прави добър контакт някакви предложения как да оправа това:(