I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Aз пък бих ти препоръчал HTC HD2 - ще му сложиш къстъм РОМ и ще може да си работиш и на Android с него. Galaxy-то е хубав телефон, обаче дразни с евтините си пластмасови материали, по-малкият екран и недообмисления дизайн.
Ето ти един:
www.ipmart-bg.com
Има за почти всички мобилни операционни системи (beer)
www.ipmart-bg.com
Има за почти всички мобилни операционни системи (beer)
Zdraveite.Molq vi za pomo6t.Imam problem s Galaxyto.Instalirah si 4rez Odin edna ot beta versiite na Froyoto-JPC oba4e e mnogo bugava i kogato se opitah da sloja nai novata versiq-JPK ne se polu4i za6toto kompa ne razpoznava telefona nito prez XP nito prez Win7.Zarejdam failovete na Odina,markiram re-partition,izklu4vam tela,vadq sim i sd kartite,vlizam v download menuto i svurzvam kam kompa sled koeto mi izpisva "USB not recognize" i Odina ne razpoznava 4e e svurzan telefona.Purvoto prozor4e ne stava julto i sega ne moga da smenq toq bugav firm.Nqkakvi predlojeniq molq:(:(:(
това 3g немога да го изкюча влизам в settings/wireless and network/mobile networks/и има само data enabled/ data roaming/acecess point names/network mode/ network operators няма use only 2g
Неразбирам,м защо искаш да го изкл. но . . . в network mode влез и избери GSM only
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
До jamesjames,
виждам че си най-запознат с телефона, ако може да обясниш как да си кача контактите от 5800 на Gmail пощата защото мисля да си купя Galaxy S и разбрах че после много лесно от пощата се качвали контактите на телефона.
Мерси предварително.
виждам че си най-запознат с телефона, ако може да обясниш как да си кача контактите от 5800 на Gmail пощата защото мисля да си купя Galaxy S и разбрах че после много лесно от пощата се качвали контактите на телефона.
Мерси предварително.
И аз най-после се реших и се сдобих с Галакси. Много добър телефон (yes)
Само помогнете ми :инсталирах си БГ клавиатура,но контакт листа ми е на кирилица и не мога да търся по букви на кирилица предлага ми само латинските ---- има ли решение ?
Само помогнете ми :инсталирах си БГ клавиатура,но контакт листа ми е на кирилица и не мога да търся по букви на кирилица предлага ми само латинските ---- има ли решение ?
-
- Регистриран: 25 ное 2007, 15:58
И аз си взех тази хубава машинка. Някой може ли да ми каже, как мога да си прехвърля СМС-и и Бележки от една Нокиа Н95 на Галакси С
От 2 седмици съм собственичка на Samsung Galaxy S и съм очарована. Уникално смартфонче е работи безотказно.Съпругът ми има Айфонче 3GS и имах възможност да избирам. Не съжалявам за секунда. Той също остана изненадан и опеделено с променено мнение за Самсунг. Не се замисляйте. Оставете ги тея тарифни планчета на Мтел или Глобул където ви излизат златни. Има достатъчно добри оферти в този сайт. Има и момчета дето внасят от Англия и са чисто нови на супер цени....
Не му мислете ! Няма да съжалявате...аз за първи път се докоснах до андроид операционната система и трябва да ви кажа, че нямах никакви ядове, отлична е и лесна. Браво !!!!
Не му мислете ! Няма да съжалявате...аз за първи път се докоснах до андроид операционната система и трябва да ви кажа, че нямах никакви ядове, отлична е и лесна. Браво !!!!
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
има ли програма за записване на разговори докато говорим?:|