I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
А браузъра как се държи? Бързо ли зарежда? Има ли пълен flash? зарежда ли viboxa?(whistle)
Браузъра е много бърз, зарежда абсолютно точно и няма пълен флаш :) не зарежда viboxa, чакам андроид 2.2 и мисля че самсунга ще стане перфектното устройство! Интересно нещо, което силно ме впечатли е връзката с блутуута в колата ми, по чист звук не съм имала, ако не са ми отворени прозорците, абсолютно никой не предполага че говоря през блутуут. С Desire и Iphone 3gS, не беше така.
Можеби защото е с най новия стандар 3.0 Блутуд.
А дали е много бърза скоростта. казват че е 5 пъти по бърза.(yes)
ОООООо забравиххх а пробва ли Wifi N стандарта казват че нета лети на него стига да имаш такъв рутер да поддържа този стандарт.
А дали е много бърза скоростта. казват че е 5 пъти по бърза.(yes)
ОООООо забравиххх а пробва ли Wifi N стандарта казват че нета лети на него стига да имаш такъв рутер да поддържа този стандарт.
Ами за Wifi N не мога да кажа нищо, защото не зная дали моят рутер го поддържа, не разбирам просто (blush), нооооооооо за мен е достатъчно бърз :)
http://www.mobiletechworld.com/2010/06/26/samsung-galaxy-s-vs-iphone-4-display-video-comparison/
Интересно видео :)
Интересно видео :)
Благодаря! Видеото е страхотно, сега ако ми кажеш и от къде са взели приложението за час и време с преминаващото облаче???? Искам същото :D
Wowww Maxi излиза че дисплея на Samsunga е с много по красиви цветове и големина, да ти призная от видеото май Samsunga е по добър от айфона 4, а за wifi n питай някой дали няма N standart за да се накефиш на супер бърз нет през wifito :P
А кога се очаква да му се качи най новата версия андроид 2.2 ?
-
- Регистриран: 28 юни 2009, 16:20
Въпреки че по спецификации е доста по-добър от ябълката , пак Apple ще се продава много повече... + Тва менюто и голяма част от интерфейса са копирани от iPhone :(
Това съм написала, копиран е от ябълката, но това не пречи да е много добър. Аз не споря кое ще се продава по добре, а казвам че за мен, телефона е много добър, имайки предвид че никога не съм харесвала самсунг и обожавам iphone. За мен големината и качеството на дисплея е много важно, както и цветопредаването. Оплаквания нямам, страшно приятно съм изненадана!