I9000 Galaxy S

ediwitch
Регистриран: 06 сеп 2006, 22:54

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от ediwitch » 11 окт 2010, 19:48

Жорко, хай стига с тази реклама :D

Prisona
Регистриран: 24 юли 2007, 23:58

Мнение от Prisona » 11 окт 2010, 20:15

Да, Жоре, гейка му работа.

Иначе калъфа не изглежда зле ама ми се струва мн пренатруфен, трябва на живо да го видя.

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 13 окт 2010, 01:17

Днес си взех много готин кожен калъв за телефона, от истинска кожа, който е страшно удобен и струва само 12 лева. Продават го навсякъде където се продават аксесоари.

До vladovn :)
имам проблем за връзка с компа и телефона, от какво може да е?

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 13 окт 2010, 01:20

Дай повече инфо - какъв win ползваш, как организираш връзката и какъв искаш да е крайния резултат.
Така, за голо инфо мога да кажа това - слагай фтп сървър на компа за да си теглиш файлове на телефона, а от рег. в google може да добавяш или редактираш контакти. :)

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 13 окт 2010, 01:23

Ползвам windows 7 ,
при свързване с телефона с USB 2.0 към компа на дисплея на компа се появява KIAS
и пише изчакайте тела да се свърже, след това на телефона изписва че телефона е свързан.
Но уви неможе да се свърже.
Каква програма спомена да кача и откъде да е дръпна за да си свържа телефона.
мерси предварително.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 13 окт 2010, 10:03

KIAS-а последна версия ли е?
А също така за опита пробвай да го деинсталираш и инсталираш наново. Включи телефона в различен USB от първоначалния.
А ако е само за файлове от компютъра, просто си инсталирай FTP сървър. Гошито (google.com) ще ти обясни кое как става, след като го питаш. Има добри безплатни предложения. При варианта с ftp ще ти е нужна поне локална връзка с компютъра или интернет на телефона. Скоростта на трансфер, ще зависи от тази връзка. Препоръчвам локална - от една гореща точка (напр. рутер и суич), с които са свързани и тел-а и РС-то - скороста ще е подобаваща.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 13 окт 2010, 11:19

Нямаш проблеми да го пускаш в Mass Storage mode, нали?
Файлове можеш да си прехвърляш така.
KIES ти трябва само за официални ъпдейти.

bauntybg
Регистриран: 10 юни 2010, 17:02

Мнение от bauntybg » 13 окт 2010, 19:02

Здравейте,
С няколко думи за телефона - нямам забележки. Явно човек наистина трябва да вярва в истинските неща, за да се случват. На висока административна позиция съм и горе-долу по 12-14 часа на денонощие ми се "спира тока":| .. Имам около 35 часа изходящи разговори месечно, в указателя имам почти 1000 контакта, които на 70% ползувам активно. Пощата ми е синхронизирана с 3 акаунта през Exchnange-сървъра в офиса.
Предишният ми телефон също беше уникален за времето си - Samsung D-600. Ползувах го абсолютно безотказно от 2005 година до преди 2 седмици .. Заедно с лаптоп, естествено заради форматите и големината на прикачените файлове... Накрая му зареждах батерията по 2 пътии дневно.
За новата придобивка се колебаех между 3GS и HTC HD2. В магазина ми позволиха да се позанимавам и с трите модела около час и i9000 ми пасна най-много на темперамента.
Та за Galaxy-то.. От сърце го препоръчвам на всеки, който държи на бързата, надеждна и удобна комуникация.
За плеърите не мога да ви кажа нищо. Само видях, че ги има и пуснах за по минута-две демо файловете. Постоянно имам компютър и нет подръка и не ми се налага да ползувам телефона за филми.
От мерак му поръчах цялостен протектор от invisibleshield. Следвах инструкциите, направих го както трябва и се оказа, че ефекта е лош. Дисплея губи част от страхотната си чувствителност и бързина. Човек като усети хубавото.. Нали се сещате. След колебание реших да "скоча в тигана" и за щастие се оказа, че внимателно мога да разлепя протекторите. Е, назад съм с 50 лв, но поне имам това, което искам и го ползувам както искам. Ако след време се понадраска задния капак, може просто да го сменя. Жалко наистина, че от Samsung за тези пари не са го направили метален, но това е положението.
През уикенда ми се наложи да ползувам навигацията. Не си я представях точно така. Изглеждаше като че ли съм дал запитване за маршрут от точка до точка в bgmaps. Щеше ми се да е с някакво динамично водене, по подобие на GPS-ите на "бакшишите" с такситата. Може би трябва да инсталирам някакъв допълнителен софтуер. Ще помоля някой, ако е наясно, да помогне с инфо и с някаква инструкция за инсталация. Както се сещате, не съм вещ в тази материя..
Това е от мен, предварително благодаря за бъдещите обяснения по GPS-неволите ми и още повече благодаря за търпението ви с дългия ми пост..

freejack
Регистриран: 05 апр 2005, 14:02

Мнение от freejack » 13 окт 2010, 19:49

http://gsmaparat.com/index.php?page=shop.browse&category_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=bg

lemsa
Регистриран: 03 сеп 2007, 21:16

Мнение от lemsa » 13 окт 2010, 21:55

Аз му инсталирах това: http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=25365 Следвай инструкциите на колегата,не етрудно.Според мен отстъпва на Гармин,но за момента май няма Гармин за Андроид :| а може по-лошата навигация да е от самото устройство,незнам . . . преди бях с 5800,но върши работа.Вече няколко пъти ми помага :)

Отговори