I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Скърца и то така скърца, че дори се чува:D
Който не вярва да отиде в магазина на Мтел в мол Сердика и лично да тества(yes)
Който не вярва да отиде в магазина на Мтел в мол Сердика и лично да тества(yes)
Е точно там ми скърцаше и на мен, явно сме разглеждали един и същи апарат и затова имаме впечатление за това жестоко и гадно скърцане...
Въпросното скърцане съм го виждал дори при апарати на по 1-2 дни употреба.
Двама познати ми се оплакваха точно от този проблем , че като хванат телефона по стабилно си скърцал.
Двама познати ми се оплакваха точно от този проблем , че като хванат телефона по стабилно си скърцал.
А бе на един познат,на приателя му на познат му бил казал . . . на вас май гроздето ви е кисело!!!Айде стига спамили темата моля ви се!?!
Здравейте ,
След като дълго се колебах, между - Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , разбрах ,че пропускам при избора си на телефон, един много важен и решаващ фактор - а това е [B]SAR[/B] .
Грубо казано, SAR - това е вредното излъчване от телефона върху човека . Мери се във W/Kg - колкото е по-голяма стойноста , толкова повече ти пържи мозъка .
Засега от по-високо технологичните най-зле е Sony Ericsson Satio - с цели 1,58 w/kg.
A Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , са с около - 1,00 w/kg .
От високия клас телефони , най-добре е модела - Samsung i9000 Galaxy S - с "благоприятните" - 0,24 w/kg .
Според мен , всеки първо трябва да мисли, за здравето си , при избора си на телефон, и фактора SAR - трябва да е решаващ .
Така ,че здравей Samsung i9000 Galaxy S !
Блогодаря ви . Бог да е с вас . :)
След като дълго се колебах, между - Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , разбрах ,че пропускам при избора си на телефон, един много важен и решаващ фактор - а това е [B]SAR[/B] .
Грубо казано, SAR - това е вредното излъчване от телефона върху човека . Мери се във W/Kg - колкото е по-голяма стойноста , толкова повече ти пържи мозъка .
Засега от по-високо технологичните най-зле е Sony Ericsson Satio - с цели 1,58 w/kg.
A Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , са с около - 1,00 w/kg .
От високия клас телефони , най-добре е модела - Samsung i9000 Galaxy S - с "благоприятните" - 0,24 w/kg .
Според мен , всеки първо трябва да мисли, за здравето си , при избора си на телефон, и фактора SAR - трябва да е решаващ .
Така ,че здравей Samsung i9000 Galaxy S !
Блогодаря ви . Бог да е с вас . :)
[Quote]A Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , са с около - 1,00 w/kg .
От високия клас телефони , най-добре е модела - Samsung i9000 Galaxy S - с "благоприятните" - 0,24 w/kg .[/Quote]
Абе ти уби рибата,щом критерия за избор м/у тези телефони ти е SARа.Добре,че все пак избра правилния тел. щото по SAR можеше да избереш нещо такова-
SAR Rating (W/kg) - 10g Phone Model Manufacturer
[u][B]0.12 MPx200 Motorola[/B][/u]
0.16 Z600 Sony Ericsson
0.17 7280 Blackberry
:D
От високия клас телефони , най-добре е модела - Samsung i9000 Galaxy S - с "благоприятните" - 0,24 w/kg .[/Quote]
Абе ти уби рибата,щом критерия за избор м/у тези телефони ти е SARа.Добре,че все пак избра правилния тел. щото по SAR можеше да избереш нещо такова-
SAR Rating (W/kg) - 10g Phone Model Manufacturer
[u][B]0.12 MPx200 Motorola[/B][/u]
0.16 Z600 Sony Ericsson
0.17 7280 Blackberry
:D
Гледа си здравето човека :D ,само като ходи на пазар да не мери и нитратите в доматите че вместо с домати ще се пребере с брава за вратата вкъщи вместо със салата :D:D
При Самсунга сара е малък, щото както сам се удедих скърца:D Скърцането сигурно отнема от вредните излъчвания. Браво Самсунг:D
Пак се бъзикаш с хората:D но има нещо друго,малкия SAR предполага по малко лъчене(грубо казано) и при лош сигнал тела с по голям SAR ще има по добра свързаност;)
[Quote]при лош сигнал тела с по голям SAR ще има по добра свързаност;)[/Quote]
Леле... Нямам думи.
Startac и Startac 130 имат доста малък SAR. 130-то е с 0,1 - а това са модели еталон за качествен обхват навсякъде.
SGS е с малък SAR типично, за Samsung и това в никакъв случай не пречи на обхвата.
Леле... Нямам думи.
Startac и Startac 130 имат доста малък SAR. 130-то е с 0,1 - а това са модели еталон за качествен обхват навсякъде.
SGS е с малък SAR типично, за Samsung и това в никакъв случай не пречи на обхвата.