I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Ха сега пък луфт му намерихте....Те игрите може и да вървят на по-слаби телефони но разликата във кадрите е огромна ;)От една седмица притежавам телефона и мога да кажа,че е супер:) Дано този месец имаме froyo:)
О, да, има много фиксове, които изискват невероятното, непосилно за идиот движение на пръста до иконката "Market", след това до "Search" и написването на няколко думи. Звучи ми като да откриеш нова планета.
Изтеглих си "lag fix" и го инсталирах, но имам един въпрос! Като влезна в него има доста опции, които не са инсталирани! Само 2 са ми инсталирани "Root Device Recovery 2e" и "Check Free Space" другите не са! Може ли да ми кажите кой трябва да инстална?
За One Click Lag Fix ли става въпрос.
За него е нужно да ти е root-нат телефона и само да го инсталираш. Имаше и изискване за минимално свободно място понеже сменя файловата система.
П.С. По-добре пробвай да си сложиш "бъгавият" 2.2, който го изтеглиха за да го оправят. Аз лично съм изключително доволен и няма нужда от lagfix с него освен ако не искаш да изкарваш много точки по разни бенчмаркове. ;)
Edit: Може да погледнеш и Voodoo Project: http://project-voodoo.org/
Един много интересен проект най-вече заради цветовите оптимизации. Той включва и lag fix. :)
За него е нужно да ти е root-нат телефона и само да го инсталираш. Имаше и изискване за минимално свободно място понеже сменя файловата система.
П.С. По-добре пробвай да си сложиш "бъгавият" 2.2, който го изтеглиха за да го оправят. Аз лично съм изключително доволен и няма нужда от lagfix с него освен ако не искаш да изкарваш много точки по разни бенчмаркове. ;)
Edit: Може да погледнеш и Voodoo Project: http://project-voodoo.org/
Един много интересен проект най-вече заради цветовите оптимизации. Той включва и lag fix. :)
Да за същата програмка става въпрос! Еми незнам дали ми е рутнат телефона, как става тоя номер? Има ли смилъл да инсталвам всички неща от "One Click Lag Fix "?
[Quote]Eми незнам дали ми е рутнат телефона, как става тоя номер?[/Quote]
Има търсачки и в този сайт и такива търсещи навсякъде - google, bing и др. ползвай ги.
Има търсачки и в този сайт и такива търсещи навсякъде - google, bing и др. ползвай ги.
one click lag fix-a си има one click rooot ;) , така че не знам защо питате за root. отваряш апликейшъна и си има рут, рестартираш тел-а, влизаш в recovery mode и рънваш update файла и после рънваш лаг фикса и избираш колко памет да отдели.
Иначе аз съм с две ръце за voodoo fix-a, хем оправя цветовете, хем маха и еквалайзера, който дистортва звука при слушане с хубави слушалки може на quadrant-a да не показва резултати като one click-a, но аз не усетих разлика в скоростта.
Иначе аз съм с две ръце за voodoo fix-a, хем оправя цветовете, хем маха и еквалайзера, който дистортва звука при слушане с хубави слушалки може на quadrant-a да не показва резултати като one click-a, но аз не усетих разлика в скоростта.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Колеги,
имам следния проблем - когато пусна google maps и кликна на "my location" ми казва "your current location is unavailable". Някакви идеи на какво може да се дъжли? Иначе вие каква апликация за навигация ползвате? В някой по-преден пост видях един линк към форум, в който се "рекламира" някаква апликация на Sygic Mobile Maps 10, някой от вас ползвал ли я е?
Мерси :)
имам следния проблем - когато пусна google maps и кликна на "my location" ми казва "your current location is unavailable". Някакви идеи на какво може да се дъжли? Иначе вие каква апликация за навигация ползвате? В някой по-преден пост видях един линк към форум, в който се "рекламира" някаква апликация на Sygic Mobile Maps 10, някой от вас ползвал ли я е?
Мерси :)
Отиваш в Settings -> Location and security.
Най-отгоре ти е My location.
Активираш начина, по който искаш телефона да определя твоето местоположение.
Най-отгоре ти е My location.
Активираш начина, по който искаш телефона да определя твоето местоположение.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
благодаря :-)