I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Samsung I9000 Galaxy S
при мен abv.bg не ми се свързва както при теб, явно само gmail лансират от google.
Добре де немога да се начудя уж много разбирачи има тук а никой не сяда нещо полезно да направи, да обясни подробно как да сменим андроид с 2.2.
Инче много знаеме , много сме начетени и тн...може по една страница постове да пишем колко е добър galaxy S да се фукаме пред всички ама на кого помагате така на ниокой!!!
Добре де немога да се начудя уж много разбирачи има тук а никой не сяда нещо полезно да направи, да обясни подробно как да сменим андроид с 2.2.
Инче много знаеме , много сме начетени и тн...може по една страница постове да пишем колко е добър galaxy S да се фукаме пред всички ама на кого помагате така на ниокой!!!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
В линка, който ти пратих, пише стъпка по стъпка какво да направиш, за да си сложиш 2.2.
Не мисля, че аз бих могъл да ти помогна по друг начин, освен лично да ти инсталирам 2.2
Не мисля, че аз бих могъл да ти помогна по друг начин, освен лично да ти инсталирам 2.2
А не ти ли минава през акъла, че никой от тези "разбирачи" не го е правил и за тома "мълчи"? Къв ти е зора за този 2,2? Нима не можеш да почакаш още месец - два - три и.т.? vbox не си гледал преди да си купиш SGS, ще почакаш още мъничко. Макар да не е ясно колко......а може и да не гледаш с SGS, а със следващото им творение.
Всичко е много съмнтелно около това забавяне.....Само да отбележа, че Galaxy Tab си идва с 2,2......разъжденията защо при SGS го няма оставам на вас, потребителите на апарата.
Всичко е много съмнтелно около това забавяне.....Само да отбележа, че Galaxy Tab си идва с 2,2......разъжденията защо при SGS го няма оставам на вас, потребителите на апарата.
-
Свързах се със [B]Samsung България в[/B] [B]София[/B],
/ Центъра за Обслужване на Клиенти на телефон: 0700 1 33 11.
Работно време: от Понеделник до Петък, от 09 до 18 часа./
и от там ми казаха че това което има за сега не е официално за България и казаха да не рискувам а да почакам до края на месеца, така че не ми се рискува да си повредя телефона с разни писаници по форуми и тн. От там ме предупредиха че има не малко случай в който се "убива" телефона по този начин и от там се губи гаранцията.
ето и официалния сайт на Samsung за България, където може да се проверява всичко свързано ново с телефоните им.
http://www.samsungmobile.bg/support/softwaremanuals/softwareUpdateMain.do
/ Центъра за Обслужване на Клиенти на телефон: 0700 1 33 11.
Работно време: от Понеделник до Петък, от 09 до 18 часа./
и от там ми казаха че това което има за сега не е официално за България и казаха да не рискувам а да почакам до края на месеца, така че не ми се рискува да си повредя телефона с разни писаници по форуми и тн. От там ме предупредиха че има не малко случай в който се "убива" телефона по този начин и от там се губи гаранцията.
ето и официалния сайт на Samsung за България, където може да се проверява всичко свързано ново с телефоните им.
http://www.samsungmobile.bg/support/softwaremanuals/softwareUpdateMain.do
pri abv pop3 e platen ili s sms ili v pay ili kakvoto tam be6e
Колеги,да ви питам,как се прави хард ресет?!?Или да си преинсталирам настоящия софт?!?
Вече се появява ъпдейт с последната версия на Kies и без промени по регистрито.
@lemsa В Privacy менюто имаш опция "Factory data reset".
Имаше и един код който се набира като телефонен номер и затрива всичко. При него няма никакви предупреждения и си затрих така веднъж всичко без да искам. :D
@lemsa В Privacy менюто имаш опция "Factory data reset".
Имаше и един код който се набира като телефонен номер и затрива всичко. При него няма никакви предупреждения и си затрих така веднъж всичко без да искам. :D
-
Кога се е появил ъпдейта?
Мерси Stimer,оправих се.Я кажи за ъпдейта . . . 8)
Значи с най-новата версия на Kies се появява този ъпдейт: JPA/JPP/JP4
В момента моята версия е малко по-различна:
PDA: I9000XXJPO
PHONE: I9000XXJPP
CSC: I9000XAJPO
Build Info: 2010.10
За да видите тази информация на вашия SGS наберете: *#1234#
В момента моята версия е малко по-различна:
PDA: I9000XXJPO
PHONE: I9000XXJPP
CSC: I9000XAJPO