I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Aми аз свалих-abv push-известява имейлите от абв,dnes.bg-новини,101 kasmeta:),antiradar-добър е,BGrates m-tel-валута,mobile bulgaria/мисля чее за м-тел само/-информация за забележителности;)също така има и приложение Drinker-изчислява алкохолното съдържание в кръвта;)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Този антирадар действа ли?
Тази програма за алкохол как го смята?
Тази програма за алкохол как го смята?
За алкохола се въвеждат пол.години.изпити питиета.време. и то изчислява,а антирадара веднага се свързва добра програмка е,след малко щея пробвам извън града;)някой знае йли откаде даси купя зарядно за кола?
-
Има по малките магазини за аксесоари.
Имам проблем с Rock player-a имаше някакъв update за него и след като го направи ми исчезнаха субтитрите с верся 1.2.20 е ПОМОЩ!!!(angry)
-
- Регистриран: 11 ное 2010, 09:28
Някой има ли някаква идея, кога ще има скайп за Galaxy S?
-
След като излезе 2.2 ,ще видим дали ще тръгне skype.За програмата е потърси в настройки и приложения.
ще тръгне..един приятел има 2.2 и има скайп.а колко до телефона супер ееееееееееееее.днес пак го гледах в един магазин на виваком.и няма никакви забелейки скърцане луфтове и такива измишлотини.това са изказвания на хора които нема кво дфа прават и пишат само глупости.не работеха с пошенска банка във вивакома и за това нямаше как да платя телефона иначе и аз още днес щях да съм горд собственик на самсунг галакси.е тва се чуда как може да не работят със пощенска банка.продавачката ми казва само карти виза.шибана страна сме си и скоро няма да се оправиме.........
-
- Регистриран: 08 фев 2009, 11:11
От днес и аз съм с този страхотен смартфон.До сега четох коментарите и не видях никъде да пише как се инсталират игри.За първи път боравя с андроид и ми е малко трудно.Както искам да питам и как да си махна от 4 страница на началния екран ютуба,щото исках да пробвам като влача дали ще си остане там и си остана,ама сега искам да го махна,ако може да помогнете.Понеже се рових и в други форуми видях,че има скайп за SGS,но е ебта версия.Все още нищо не съм пипал по телефона защото първо налегнах форумите.Другото което е,че си свалих Kies от сайта на самсунг.Вкарвам USB-то и през компа искам да вляза в апликейшъните,но ми излиза съобщение "Тhis mobile phone is not supported by Samsung Apps(Samsung Apps Service Trough Kies is not supported on Android OS devices due to Google's policy).Някакви идеи и пак да не забравите да обясните как се инсталват игри и приложение :) . Благодаря предварително
-
Сега пиша от телефона,след малко на компа като седна ще ти обясня как се качват игри и как да местиш нещата от страницата.