I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 08 фев 2009, 11:11
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Значи се справих с ютуба дето го бях сложил дето не трябва.Останаха другите неща.Чакам с нетърпение :)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
всичко което писах не се постна, явно има думи които са банати.
ще напиша пак, значи от андройд маркета всичко се инсталира и сваля автоматично стига да влезеш в приложението и да натиснеш instal. Всичко се съхранява в най -вътрешната страница на вътрешното меню.
Най добре е да си поиграеш с телефона за да го научиш, има и българско упътване, вземи го прочети. От там страшно много неща ще научиш. Има много екстри които трябва да знаеш за телефона.
ето ти [B]видео ревю[/B]
http://www.359gsm.com/samsung_galaxy_s_video_revu.html
ако има нещо неясно питай приятел. Купил си един от най добрите телефони за тази година.
ще напиша пак, значи от андройд маркета всичко се инсталира и сваля автоматично стига да влезеш в приложението и да натиснеш instal. Всичко се съхранява в най -вътрешната страница на вътрешното меню.
Най добре е да си поиграеш с телефона за да го научиш, има и българско упътване, вземи го прочети. От там страшно много неща ще научиш. Има много екстри които трябва да знаеш за телефона.
ето ти [B]видео ревю[/B]
http://www.359gsm.com/samsung_galaxy_s_video_revu.html
ако има нещо неясно питай приятел. Купил си един от най добрите телефони за тази година.
-
meryllin
Tv програми е много хубаво направено приложение за програмите на повечето телевизии
свали си го няма да съжеляваш(yes)
това за алкохола е супер :) макар че не пия много имам приятел който бая пие ще му е от полза.(flower):P
Tv програми е много хубаво направено приложение за програмите на повечето телевизии
свали си го няма да съжеляваш(yes)
това за алкохола е супер :) макар че не пия много имам приятел който бая пие ще му е от полза.(flower):P
-
Хм.......Менюто го знам на бг и на eng Основния въпрос ми е защо Kies не ми разпознава телефона.За другите неща се поинтересувах из форумите.Аз на всеки две години заделям по около 1000 лв за телефон.5800 си го купих точно преди 2 години..Тогава беше нещо ново за нокия,тъч скрийн.ала бала програми апликейшъни,гармини,игри и т.н.С андройд работа за първи път.Както всяко едно начало си има своя първи път.Трябва ми начален старт и после си знам ..... Не се осланям само на тоя форум,но според постнатите коментари виждам,че си навътре в нещата.А телефона не,че е добър,а е най-добрия за този момент на пазара.Прочел съм доста страници за да си го взема.HTC,MOTOROLA,iPhone .............всички пасти да ядат.....Аз съм човек на технологиите и искам да съм както се казва "All in one"Ония дето им скърца и им "блещука" мога да има кажа да си вземат нокиа 1100 и им държи по 11 дена батерията.Аз искам Да си играя игри,да си гледам филми с високо качество и да не си мъкна лаптопа.Това е когато не съм си в нас.Иначе си имам добър компютър,който е 4 ядрен икоре 9 на 4.1 гигахерца 8 гб рам и ати 5970 4гб токсик видео на 2 гби си джиткам на 46 инч плазма.Просто искам някакви разяснения относно Kiesi защо не ми разчита телефона.Това е.
-
четох за подобен проблем виж тук.
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=31396&highlight=samsung+galaxy
нищо неказа за видео ревюто?
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=31396&highlight=samsung+galaxy
нищо неказа за видео ревюто?
-
Да ревюто наистина е доста полезно.За което благодаря (beer)
Дате питам ти каква навигация ползваш?
-
Google Maps, а ти ?
hahaha ами и аз,но не всеки път ме локализира,свалих някоя друга но е немога дасе справя с инсталацията,затова питам:(
момчета от днес имам тела супер ееееееее.сега активирах вап настроиките ма незнам как да спра нета.ще ви бъда благодарен ако ми кажете(beer)(beer)(beer)(beer)