I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Nexus One vs iPhone 4 vs Galaxy S
http://www.youtube.com/watch?v=HAdN20vIkBE&feature=related
най лек се оказва самсунга :)
http://www.youtube.com/watch?v=HAdN20vIkBE&feature=related
най лек се оказва самсунга :)
Аз май се отказах, момчета. :(
Единственото, което ме спира (за лага има фикс), е ниското средно качество на приложенията в Android Market. Днес чукнаха 100К, но всяко от тях има абсолютно различен интерфейс, някои са за определени резолюции, не открих нито едно, което да замести iPhone приложенията, които ползвам всеки ден. Не само, че са много грозни, но и са доста нелогични и нефункционални. Има и мемори лийкс в много от тях.
Усещам, че един ден ще премина към Android, но това ще е най-рано при 3.0 (Gingerbread). :(
Единственото, което ме спира (за лага има фикс), е ниското средно качество на приложенията в Android Market. Днес чукнаха 100К, но всяко от тях има абсолютно различен интерфейс, някои са за определени резолюции, не открих нито едно, което да замести iPhone приложенията, които ползвам всеки ден. Не само, че са много грозни, но и са доста нелогични и нефункционални. Има и мемори лийкс в много от тях.
Усещам, че един ден ще премина към Android, но това ще е най-рано при 3.0 (Gingerbread). :(
iskam da pitam koi gsm e po dobru nokia n8 ili samsunga .... ?
Този, разбира се.
И двата са супер,зависи за какво ще ги използваш и какво точно търсиш от подобно устроиство(yes)
Чудя се между iphone3gs,htc desire i samsung galaxy s,ти щом си ползвала и трите кой ще ме посъветваш даси взема,след това което четох маи сам за самсунга:-)ползвам самсунг от 3-4 години и съм мнг доволна но новите смартфони незнам как са:|
и откъм камера ли(whistle)
за хубава камера Sony Ericsson;)
Добре, за една камера стой и чакай и дай ок. 900 лева за Н8. :S